BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖğretmen adayları dikkat! Son gün----

Öğretmen adayları dikkat! Son gün

Öğretmen adayları dikkat! Son gün
04 Şubat 2015 - 10:46 www.finansgundem.com

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından atama yapılacak 15 bin öğretmen kadrosu için başvurular bugün saat 18.00'de sona erecek

Bakanlığa bağlı eğitim kurumlarının, öğretmen ihtiyacının  karşılanmasına yönelik olarak ilk atama, açıktan ve kurumlar arası yeniden atama  ve milli sporcuların ataması şeklinde olacak. Başvuruya esas taban puan ve  kontenjan listesinde belirtilen alanlarda alım yapılacak.
 
Bakanlık, 15 bin öğretmen kadrosuna atama yapılmak üzere 29 Ocak'ta  alınmaya başlanan başvurular, bugün saat 18.00'de son bulacak.
 
Başvuru ve atamaya ilişkin iş ve işlemler, kurumun  "http://personel.meb.gov.tr/" internet sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor.
 
28 Şubat mağduru öğretmenler de başvurabilecek
 
Bu yılki atamalarda, 28 Şubat mağduru öğretmen adayları için "40 yaş"  sınırı kaldırıldığından gerekli koşulları sağlayan ancak daha önce yaş nedeniyle  öğretmenlik başvurusu yapamayan adayların başvuruları da kabul edilecek.
 
15 bin öğretmen kadrosuna atama yapılacak alanlar ile başvuruya esas  olacak taban puan ve kontenjan listesi, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsan  Kaynakları Genel Müdürlüğü sitesinden açıklanmıştı.
 
İlk atamalara ilişkin en fazla kadro; bin 430 ile İngilizce  öğretmenliği branşı için tahsis edildi. Sınıf öğretmenliği için bin 322,  ilköğretim matematik öğretmenliği için bin 50 ve  din kültürü ve ahlak bilgisi  öğretmenliği bin 40 kadro açıldı.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, 15 bin  öğretmenin atamasının yapılacağı müjdesini vermişti. MEB İnsan Kaynakları Genel  Müdürü Hamza Aydoğdu, 15 bin öğretmen atamasının, büyük ihtimalle, 6 Şubat Cuma  günü yapılacağını açıklamıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)