BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMurat Sancak'ın yeğenine saldırı----

Murat Sancak'ın yeğenine saldırı

Murat Sancak'ın yeğenine saldırı
20 Ağustos 2015 - 12:35 www.finansgundem.com

Vera Delta POS cihazlarının sahibi Murat Sancak'ın aracının kurşunlandığı öğrenildi

Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı  ve Vera Delta POS cihazlarının sahibi Murat Sancak'n aracı kurşunlandı. Aracına kurşun isabet eden Sancak'ın saldırıyı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'ın aracının sabah saatlerinde evinin yakınlarında, Halkalı'da seyir halindeyken kurşunlandığı belirtildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

STAR : SUİKAST GİRİŞİMİ DİYE VERDİ

Murat Sancak'ın sahibi olduğu Star gazetesi olayı 'Suikast girişimi' olarak duyurdu. Star Gazetesi'nin olayla ilgili verdiği ayrıntıları göre saldırı Murat Sancak evinden işine gelirken yaşandı.

20 KURŞUN SIKTILAR

Murat Sancak'ın aracına çarpan yüzleri maskeli 2 kişi daha sonra aşağı indi ve yaylım ateşi açtı. Saldırganların olay sırasında 20 kurşun sıktığı öğrenildi. Saldırının ardından 2 kişi geldikleri araçla kaçtı.

YARA ALMADAN KURTULDU

Murat Sancak, saldırıdan yara almadan kurtuldu. Araçta o sırada Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'ın yanısıra şoförü ve koruması da bulunuyordu. Sancak'ın korumasının saldırıya silahla karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Saldırının ardından olay yerine gelen polis, bölgeyi güvenlik çemberine aldıktan sonra kurşun izlerini tek tek numaralayarak delilleri topladı.

ETHEM SANCAK : BU MİLLETİN LİDERİ SAVUNUYORUZ

Murat Sancak'a yönelik saldırı sonrasında ağabeyi, ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, A Haber canlı yayınına telefonla bağlandı ve şunları söyledi:

"Dört bir yandan saldırı altındayız. Bu milletin liderini savunuyoruz. Savunacağız, arkasındayız. Bu vatanın bir ferdi olarak bu ülkeyi, liderini savunacağız. Bu yüzden de her türlü tehdit geliyor zaten.

-Telefonlarla, maillerle geliyor tehditler, sosyal medyada var tehditler, istihbarat raporlarında var. Hedef tahtasına konuluyoruz şer güçlerinin. bundan da mutluluk duyuyoruz. Demek ki doğru yoldayız.

-Güvenlik kuvvetlerimiz sağ olsun herkesi korumaya çalıştığı gibi bizi de korumaya çalışıyorlar. Bu aslında top yekin bir milli mücadele. Pervari'de 8 askerimizi şehit ettiler. Lice'de öyle. Biz de önde görüldüğümüz için bu saldırılara hedef oluyoruz. El birliği ile bu saldırıları püskürteceğiz."

Star Medya grubuna bağlı STAR Gazetesi ve 24 Televizyonu'nun bulunduğu binanın bahçesine 24 Temmuz'da öğle saatlerinde bir bomba bırakılmıştı. STAR Medya çalışanlarını hedef alan ve zaman ayarlı olan bomba son anda güvenlik birimlerince etkisiz hale getirilmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)