BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na ilginç benzetme----

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na ilginç benzetme

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na ilginç benzetme
23 Ağustos 2014 - 18:39 www.finansgundem.com

CHP'de genel başkanlığa aday olan Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi

CHP'de, 18. Olağanüstü Kurultay'da genel başkanlığa aday olacağını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın 'CHP'nin demokrasi yolunda olduğuna bir kanıt' olarak gösterdiği ziyarette, İnce'nin hedefinde Kılıçdaroğlu vardı.

"Ne kadar baskı yaparlarsa yapsınlar, genel başkan yardımcıları kimleri ararsa arasın, tehdit etsinler, 'İmzanı geri çek' desinler, hiç merak etmeyin. Ben, bu partinin yürekli insanlarına, yürekli kadınlarına, yürekli gençlerine, devrimcilerine, solcularına inanıyorum" diyen İnce şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan devletin imkanlarını, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kendi imkanlarını kullandı ve adil bir yarış olmadı. Ey genel başkanım, ey benim Kemal ağabeyim, sen partinin olanaklarını kullanıyorsun, ben yalnız başıma, tek başıma mücadele ediyorum. Önce kendin demokrat olacaksın. Genel merkezin telefon paralarını cebinizden ödeyeceksiniz bu ay. Herkese telefon açıyorsun. Tayyip Erdoğan'a akıl verirken iyi, kendiniz de demokrat olacaksınız.

Kurultay küçük salonda yapılıyor. Genel başkanımız 2010'da 'Açın kapıları. Korku imparatorluğunu yıkacağım' diyordu. Nereye gitti o Gandi, o yürekli adam, o sakin güç? Nereye gitti o devrimci Kemal?"

"DESTEK AÇIKLAMASI OLMAYACAK"

"Genel başkalığımda sonraki kurultaya giderken, hiçbir il başkanına beni destek açıklaması yaptırmayacağım, yasak olacak. Genel başkanlar, aday olabilmek için il başkanlarının desteğine ihtiyacı mı var Eğer buna ihtiyacı varsa, yazık. Asla olmayacak, il başkanları beni genel başkan olduğum zaman destek açıklaması yapmayacak. Delegeleri özgür bırakacaklar. Genel başkanı da tüm üyelerle seçeceğiz"

"CHP'YE YAKIŞIR ŞEKİLDE KARŞILADIK"

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da Muharrem İnce'nin il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunduğunu dile getirerek, "Aramızda Yalova'dan arkadaşlar da var, onlarla da tanıştım. Ben hepinize hoşgeldiniz diyorum. Sayın İnce'yi ve arkadaşlarımızı CHP'ye yakışır bir nezaketle karşıladık" dedi.

İnce'nin konuşmasının ardından söz alan Salıcı, "CHP'nin demokrasi yolunda olduğundan kimsenin şüphesi olmasın. Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen bir il başkanı, diğer genel başkan adayının yanında basın toplantısında ve Türkiye'nin önünde bütün soruları cevaplıyor" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)