BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuhabir Erdoğan'a sarayı sordu fırçayı yedi!----

Muhabir Erdoğan'a sarayı sordu fırçayı yedi!

Muhabir Erdoğan'a sarayı sordu fırçayı yedi!
01 Kasım 2014 - 07:14 www.finansgundem.com

Fransız bir gazetecinin cumhurbaşkanlığı sarayı ile ilgili sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan ilginç bir yanıt verdi

Fransa ziyaretindeki temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Fransız Uluslararası İlişkiler Enstitüsündeki konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

"SORUYU SORARKEN İŞİ BİLEREK SORMUYORSUN"

Bir gazetecinin, "Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasıyla ilgili bir soru sormak istiyorum. Bir cumhurbaşkanlığı sarayı inşa ettirdiğinizi biliyoruz... Atatürk'ün mirası hakkındaki görüşlerinizi, laik devlet görüşleriniz, cumhuriyetin mirasıyla ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim?" şeklindeki sorusuna Erdoğan, "Kusura bakmayın da şimdi Gazi Mustafa Kemal'in zamanında veya daha sonra yapılmış olan ki şu anda kullanılan cumhurbaşkanlığı köşkü, Gazi Mustafa Kemal'in hizmet verdiği köşk değildir. Soruyu sorarken maalesef işi iyi bilerek sormuyorsunuz" diye cevap verdi.

"PEMBE KÖŞK MÜZE OLACAK"

Atatürk’ün kullandığı yerin Çankaya Köşkü’nün yanındaki Pembe Köşk olduğunu söyleyen Erdoğan, “Pembe Köşk'ü de büyük ihtimalle Gazi Mustafa Kemal ile alakalı Ankara'da bir müze haline getirmek ve oturduğu yeri ondan kalan bütün objeleri de orada toplamak suretiyle Pembe Köşk'ü daha anlamlı kılabilecek bir adımı da böylece atmış olacağız” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)