BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı belli oldu----

MHP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı belli oldu

MHP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı belli oldu
29 Mayıs 2015 - 11:48 www.finansgundem.com

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı il ziyaretleri çerçevesinde tavır aldı

Demokratik Bölgeler Partisi'nin ardından Milliyetçi Hareket Partisi de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı il ziyaretleri çerçevesinde tavır aldı. DBP'li belediye başkanlarının tavrına benzer biçimde MHP'li Adana Belediye Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, bugün Adana'ya ziyarette bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya gitmeyecek.

Erdoğan da, bu nedenle belediyeye yapacağı ziyarete programında yer vermedi. CHP'li belediye başkanları ise Cumhurbaşkanı'nı illerine yaptıkları ziyaretler sırasında karşılama heyeti içinde yer almışlardı.

Cumhurbaşkanı'nın il gezilerinde standart üç ziyaret yer alıyor.
Bunlar valilik, belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığını ziyaret olarak sıralanıyor. Ancak DBP'nin tavrı nedeniyle Cumhurbaşkanı'nın il ziyaretlerinde belediye başkanlığına da ziyarette bulunması geleneği yıkılmıştı. Erdoğan; DBP'nin belediye başkanlarının karşılama heyetinde yer almaması tavrı nedeniyle Batman, Diyarbakır, Siirt, Mardin ve Van gezilerinde belediye başkanlıklarını ziyaret etmemişti.

CHP ise devlet geleneklerini dikkate alarak, Erdoğan'a karşı il ziyaretleri çerçevesinde bir tavır almamıştı. Erdoğan, Çanakkale, Tekirdağ ve İzmir il ziyaretlerinde kendisini karşılamaya gelen CHP'li belediye başkanlarını ziyarete gitmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Adana'ya il ziyaretinde bulunacak.

Erdoğan, saat 15:30'da 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret edecek. Saat 16:15'te Adana Valiliği'ni ziyaret edecek olan Erdoğan, saat 17:00'de

"Cumhurbaşkanı Adanalılarla Buluşuyor" etkinliği çerçevesinde İstasyon Meydanı'nda halka hitap edecek.

MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, ziyaretin seçim öncesinde ve seçime yönelik olarak yapılması nedeniyle Erdoğan'ı karşılamaya gitmeyecek. Cumhurbaşkanı da, bu nedenle belediye başkanlığı ziyaretine programında yer vermedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)