BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP-AKP görüşmesine CHP’den tepki ----

MHP-AKP görüşmesine CHP’den tepki

MHP-AKP görüşmesine CHP’den tepki
31 Temmuz 2015 - 07:23 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu’nun, MHP ile de görüşmelerin devam ettiğini açıklaması CHP’de şok etkisi yarattı.

63. Hükümet’in kurulmasına yönelik Ak Parti ile CHP arasında sürdürülen müzakerelerin üçüncüsü dün Ankara Palas’ta yapıldı.
 
Üçüncü görüşmenin gündemini ekonomi ve sosyal politikalar oluşturdu. Ak Parti heyetine İstanbul Milletvekili Osman Can yerine Antalya Milletvekili Lütfi Elvan dahil oldu. Toplantıda ekonomik sorunlara yaklaşımda makro dengelerin ve mali disiplinin korunması konusunda görüş birliğine varıldığı belirtildi. Toplantı devam ederken, Başbakan Davutoğlu’nun, MHP ile de görüşmelerin devam ettiğini açıklaması CHP’de şok etkisi yarattı. Görüşme heyetinde yer almayan bazı CHP kurmaylarının, bu ifadelerin siyasi nezaketten uzak olduğunu değerlendirdiği, açıklamaların “güven artırıcı” değil, “güven azaltıcı” olduğuna işaret ettiği öğrenildi. 
 
Ankara Palas, daha önceden bir resepsiyon için kiralandığı gerekçesiyle 1 Ağustos’taki görüşmeye evsahipliği yapamayacak. Taraflar, yarın TBMM’de buluşacak.  
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)