BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMemurlar tepki için iş bırakacak----

Memurlar tepki için iş bırakacak

Memurlar tepki için iş bırakacak
15 Eylül 2015 - 14:11 www.finansgundem.com

Ankara'da 14 STK 17 Eylül Perşembe günü teröre karşı miting düzenleyecek. Miting için memurlar yarım gün iş bırakacak

Ankara 'da 17 Eylül Perşembe günü saat 16.30’da 14 Sivil Toplum Kuruluşu’nun gerçekleştireceği ’Teröre hayır, Kardeşliğe evet’ mitinge katılmak için memurlar yarım gün iş bırakacak.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalar tarafından alınan karar gereği Ankara’da gerçekleştirilecek eyleme katılmak için Ankara’daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yarım günlük iş bırakma kararı alındı.

"BÜYÜK BİR YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRİLECEK"

İş bırakma kararı ile ilgili konuşan Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen genel başkanı Önder Kahveci "Türkiye’de STK’lar Perşembe günü Ankara’da teröre karşı tek yürek ve tek vücut olacaklar. Sıhhiye’den Eski Meclise kadar büyük bir yürüyüş gerçekleştirecek teröre hayır, kardeşliğe evet diyeceğiz. Bu büyük yürüyüşe en üst düzeyde katılımın sağlanması için Ankara’da ki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yarım günlük iş bırakma kararı aldık. İş bırakan tüm üyelerimiz saat 16:30’da ’Teröre hayır, Kardeşliğe evet’ yürüyüşünde hazır bulunacaklardır. İdarelerin ve vatandaşların kamu çalışanlarımızı anlayışla karşılayacağını düşünüyorum" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)