BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek hakkında suç duyrusu----

Melih Gökçek hakkında suç duyrusu

Melih Gökçek hakkında suç duyrusu
18 Aralık 2014 - 21:23 www.finansgundem.com

Aylin Nazlıaka, kendisini hedef gösterdiği iddiasıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, yaptığı yazılı açıklamada, kısa süre önce bir grup gencin ailesiyle birlikte yaşadığı evin önünde eylem gerçekleştirdiğini, komşuları rahatsız edecek şekilde gürültü yaptığını, evinin önüne torbalarca hayvan pisliği bıraktıklarını, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal, yazılı ve görsel medya aracılığıyla bu kişileri provoke ettiğini  ve olayın azmettirici olduğunu ileri sürdü.

Nazlıaka, şunları kaydetti:

"Gökçek, Ankara’nın suyuyla ilgili gerçekleri ortaya çıkardığım için beni bu şekilde tehdit etmeye çalışıyor. Hakaret ediyor ve ayrıca konut dokunulmazlığını ihlal ederek aile huzurumuzu bozmaya çalışıyor. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum. Kimliği belirsiz faillerin kimliklerinin tespit edilmesi ve suça azmettiren olarak şüpheli Melih Gökçek’in ifadesinin alınıp kamu davası açılarak cezalandırılmasını talep ettim."

Gökçek'in kendisini algı yönetimi ile yenmeye çalıştığını ifade eden Nazlıaka, "Sitemizde kullanılmış olan su helal sudur. Atık su bedeli ödemek için yaptığımız müracaata rağmen ASKİ görevini yapmamıştır. Bizim sitenin su saati tektir. Tüm site sakinleri, su bedelini aylık site giderleriyle birlikte yönetime ödemektedir. Yani benim ASKİ ile bireysel olarak bir ticari bağım yoktur. Şahsıma dava açılmış olmasının tek amacı vardır; Gökçek yöntemleriyle Aylin Nazlıaka'yı yıpratmak. İstediği kadar esip gürlesin. Yel kayadan ne koparır" değerlendirmesinde bulundu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)