BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelek İpek'ten Akın İpek için açıklamalar----

Melek İpek'ten Akın İpek için açıklamalar

Melek İpek'ten Akın İpek için açıklamalar
02 Eylül 2015 - 11:56 www.finansgundem.com

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek holding binasına gelerek açıklamalarda bulundu

Koza - İpek grubuna yönelik operasyonda hakkında gözaltı bulunan 6 kişiden sadece Akıp İpek bulunamadı. Akın İpek başsavcılığın açıklamasına göre 'FETÖ örgütüne finans desteği' sağlamakla suçlanıyor. Fethullah Gülen'in para kasası olarak nitelenen Akın İpek 'in şu anda nerede olduğu bilinmiyor.

ANNESİ MELEK İPEK KONUŞTU : OĞLUM KAÇMAZ

Akın İpek 20 şirketi ve evinde yapılan aramalara rağmen ortaya çıkmazken hakkındaki 'yurtdışına kaçtı' iddialarına annesi Melek İpek yanıt verdi.

Operasyona uğrayan Koza İpek Holdinge giden Melek İpek çıkışta oğluyla ilgili şunları söyledi;

-"Akın Bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı kaçmayacakta. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiçbir şey yok. Akın Bey'in yerin 7 kat altına inseler, gökyüzüne çıksalar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar Allah'ın izniyle. Bu gelip geçici bir dönem. Bunun hakkında şu anda çok şey söylenebilir ama söylemiyorum. Rabbim bizi sabreden kullarından etsin."

İŞİN EN ACISI

Fethullah Gülen ile iktidar arasındaki kavgayı da yorumlayan Melek İpek "Bunu yaptıranlarda benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm. Benim oğlum asla ve asla hiçbir hata yapmamıştır, Allah'ın izniyle yapmayacaktır. Biz bugüne kadar aile olarak yaptığımız tek şey, ekmeğimizi paylaştık karıncayı incitmedik.

SİVRİSİNEĞİN VIZILTISI

Bundan sonra da hayatımızın sonuna kadar böyle devam edeceğiz. Hiçkimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek.Bunları esefle kınıyorum, ayıplıyorum.

Bir de şunu söylemek istiyorum. Bu yazılanlar, çizilenler, anlatılanlar var ya, bunlar bize yapışmadı, yapışmayacak da. Sivrisineğin vızıltısı kadar da benim üzerimde tesiri yok."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)