BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeksika’da tepkiler first lady’ye ‘saray’ sattırdı----

Meksika’da tepkiler first lady’ye ‘saray’ sattırdı

Meksika’da tepkiler first lady’ye ‘saray’ sattırdı
20 Kasım 2014 - 13:44 www.finansgundem.com

Meksika’nın First Lady’si Angelica Rivera, tepkiler üzerine devletten ihale alan şirkete ait olduğu ortaya çıkan lüks evleri “Beyaz Saray”ı sattı

Rivera, web sitesinde yayımladığı videoda, “Beyaz Saray”ı pembe dizi yıldızı olduğu dönemde kazandıklarıyla aldığını ve ailesini yıpratmamak için satacağını duyurdu.

Rivera, renginden ötürü medyanın “Beyaz Saray” diye andığı başkent yakınındaki 1414 metrekarelik evi 2012’de, eşi Enrique Pena Nieto başkan seçilmeden 6 ay önce 4 milyon dolara taksitle aldığını söylemişti. Ancak medya “Beyaz Saray”ın daha önce eşinden ihaleler alan ünlü işadamı Juan Armando Hinojosa’nın sahibi olduğu Grupo Higa’ya bağlı şirkete ait olduğunu ortaya çıkardı.

Skandal, eylülde 43 öğrencinin bir eyleme giderken polisle bağlantılı çetelerce kaçırılıp öldürülmesi nedeniyle başı dertteki Nieto üzerindeki baskıyı arttırmıştı. Nieto protestoların, başlattığı “yapısal reformlar ve büyük değişimi” istemeyen çevrelerin “ülkeyi istikrarsızlaştırma çabası” olarak yorumladı.

İŞTE HABERİN VİDEOSU...

video##1323##player
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)