BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMardin'de şoke eden IŞİD operasyonu----

Mardin'de şoke eden IŞİD operasyonu

Mardin'de şoke eden IŞİD operasyonu
21 Ocak 2015 - 22:47 www.finansgundem.com

Mardin'de çarşaf giyerek kendilerine kadın görüntüsü veren iki erkekten biri yakalanırken diğeri kaçtı.

Mardin'de çarşaf giyerek kendilerine kadın görüntüsü veren iki erkekten biri yakalanırken diğeri kaçtı. Yakalanan kişi IŞİD üyesi olduğu şüphesi üzerine linç girişiminde bulunulabileceği göz önüne alınarak polis merkezine götürüldü.

Mardin Cumhuriyet Meydanı'nda devriye görevi yürüten Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus ekibi üzerlerinde çarşaf bulunun 2 kişinin durumundan şüphelendi. Kendilerine kadın görüntüsü veren bu kişilerden birisinin ayağında erkek ayakkabısı olduğunu fark eden polis, durdurup kimlik sordu. Bu sırada şüphelilerden biri kaçtı. Yakalanan kişinin Türkçe bilmediği ve sakallı olması, IŞİD'li olabileceği olasılığı çevrede paniğe yol açtı. Meydanda toplananların linç girişimine karşı polis, yakalanan kişiyi güvenlik önlemleri altında Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Bu kişinin üzerinde herhangi bir kimlik çıkmazken, Türkçe bilmediği öğrenildi. Polis, kaçan diğer çarşaflı şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)