BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMardin'de PKK saldırısı 4 polis şehit----

Mardin'de PKK saldırısı 4 polis şehit

Mardin'de PKK saldırısı 4 polis şehit
03 Eylül 2015 - 09:11 www.finansgundem.com

Mardin yanan okul inşaatına müdahaleye giden polis aracının geçişi sırasında mayın patladı. 4 polis şehit oldu

Mardin Dargeçit'te yanan okul inşaatına müdahaleye giden polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayın patlatıldı. Son dakika haberlerine göre, Dargeçit İlçe Emniyet Amiri ve 3 polis şehit oldu.

Dargeçit'in girişindeki Bahçeci Mahallesi'nde bulunan ve inşaatı süren Mardin Artuklu Üniversitesi Dargeçit Meslek Yüksek Okulu'nda çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin rahat çalışması ve çevre güvenliği sağlamak için giden polislerin bulunduğu zırhlı aracının geçişi sırasında, teröristlerin yola önceden döşedikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

Patlamada Dargeçit İlçe Emniyet Amiri ile 3 polis memuru şehit düştü. Şehitlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Patlamayla birlikte havaya fırlayan zırhlı araçta bulunan Dargeçit İlçe Emniyet Amiri evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki İbrahim Halil Aksoy, polis memurları 29 yaşındaki Akif Hatunoğlu, 31 yaşındaki Mehmet Hüseyin Balta ve 22 yaşındaki Ahmet Akalın şehit oldu.

Şanlıurfalı olan Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un evli ve 2 çocuk babası, Osmaniyeli olan polis Akif Hatunoğlu'nun evli ve 1 çocuk babası, Diyarbakırlı olan Mehmet Hüseyin Balta'nın evli ve 2 çocuk babası ve Konyalı olan Ahmet Akalın'ın da bekar ve bir yıllık polis olduğu belirtildi

OPERASYON BAŞLATILDI

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölgede operasyon başlatıldı. Olayın ardından Mardin Emniyet Müdürü Lütfullah Pekcan Dargeçit ilçesine giderek olayla ilgili inceleme yaptı. Şehit polisler için öğleden sonra Mardin Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlenecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)