BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMalatya'da iki askeri uçak düştü: 4 şehit----

Malatya'da iki askeri uçak düştü: 4 şehit

Malatya'da iki askeri uçak düştü: 4 şehit
24 Şubat 2015 - 20:29 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait 2 RF-4E tipi keşif uçağı, Malatya'nın Akçadağ ilçesi yakınlarında düştü. Kazada 4 pilotun şehit olduğu bildirildi.

Maalatya 7’nci Ana Jet Üssü’nüden havalanan iki RF-4 tipi askeri eğitim keşif uçağı saat 19.40 sıralarında Akçadağ ilçesi Ekinciler Mevkii’nde düştü. Kazada uçaklarda bulunan 4 pilot şehit oldu.

TSK: "4 KAHRAMAN PİLOTUMUZ ŞEHİT OLDU"
Olayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Bu akşam 18.07’de Malatya’da konuşlu 7’inci Ana Jet Üssünden planlı gece uçuş eğitimi için kalkan iki adet RF-4E Keşif Uçağı ile saat 19.05’te radar irtibatı kesilmiş ve derhal arama faaliyetlerine başlanmıştır. Saat 20.45’te iki uçağımızın da enkazına ulaşılmış ve maalesef dört kahraman pilotumuz şehit olmuşlardır. Bu elim kaza neticesinde şahadet mertebesine erişen kahraman pilot arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli aile fertlerine, Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce Türk Milletine başsağlığı dileriz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)