BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLice'de karakolu gözetleyen 2 kişi yakalandı----

Lice'de karakolu gözetleyen 2 kişi yakalandı

Lice'de karakolu gözetleyen 2 kişi yakalandı
28 Temmuz 2015 - 12:32 www.finansgundem.com

Diyarbakır'ın Lice'de İlçe Jandarma Komutanlığını gözetleyen ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen 2 kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Lice'nin Fis Ovası mevkisinde, terör örgütleri mensuplarınca bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 2 askerin şehit edildiği, 4 askerin de yaralandığı olayın ardından şüpheli araç ve şahıslar üzerindeki kontrol ve uygulamaların yoğunlaştırıldığı belirtildi.

Kelvan Mahallesi Lise Caddesi'nde 06 plakalı aracın başında bekleyen ve İlçe Jandarma Komutanlığını gözetleyerek eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen 2 şüphelinin fiziki takibe alındığı kaydedilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Şahısların yanına gidilerek araç ve şahıslar kontrol edildi. Kontrolde, aracın torpidosunda poşet içerisinde 2 tabanca ve yaklaşık 100 gram esrar ele geçirildi. Yakalanan R.T. ve E.G. ile ilgili soruşturma sürmektedir."
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KÖRÖĞLU.28 Temmuz 2015 12:39

    Ykalananları konuşturun sonrada hepsini tok edinbunların yaşamaya hakkı yok insanların canına katledenlerin hepsini KURŞUNA dizmek gerekmektedir.