BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLGBT yürüyüşü öncesi polis müdahalesi----

LGBT yürüyüşü öncesi polis müdahalesi

LGBT yürüyüşü öncesi polis müdahalesi
28 Haziran 2015 - 17:15 www.finansgundem.com

23. LGBTİ Onur Yürüyüşü öncesinde polis müdahalesi başladı. Biber gazı ve tazyikli suyla yapılan müdahalede gözaltılar olduğu iddia ediliyor.

Yapılan duyuruyla saat 17:00'de İstiklal Caddesi'nde başlayacak olan LGBTİ yürüyüşü polis engeline takıldı. Çevik kuvvet ve sivil polisler, grupları Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'ndan uzaklaştırdı.

Bir grup da İstiklal Caddesi'nde toplanarak Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Önce dağılın uyarısında bulunan polis, daha sonra gruba tazyikli su sıkarak müdahale etti.

Boyalı top mermisinin de kullanıldığı müdahale sonucu bazı göstericiler ara sokaklara dağılırken, bazı göstericiler ise işyerlerine sığındı. TOMA'nın önünde duran bir gösterici de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

VEKİLLER ZİNCİR OLUŞTURDU, TANAL TOMA'NIN ÜZERİNE ÇIKTI
Bu arada HDP Milletvekilleri Filiz Kerestecioğlu, Beyza Üstün ve Sezai Temelli ile CHP'li Mahmut Tanal, polis barikatı önünde zincir oluşturarak, müdahaleye engel olmaya çalıştı. CHP Milletvekili Mahmut Tanal, müdahaleye hazırlanan TOMA'nın üzerine çıktı.

LGBT'nin açıklamasına göre Valilik, Ramazan ayı nedeniyle yürüyüşe izin vermedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)