BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Kremlin'den IŞİD petrolü savunması----

​Kremlin'den IŞİD petrolü savunması

​Kremlin'den IŞİD
petrolü savunması
01 Aralık 2015 - 15:33 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü, DAEŞ'in petrol ticaretiyle ilgili bilgileri ispat için kullanmayacaklarını açıkladı

Moskova'da basın mensuplarına açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, terör örgütü DAEŞ'in petrol ticaretiyle ilgili ellerinde olduğunu iddia ettiği bilgilerin ispat için kullanılmayacağı mesajını verdi.
Peskov, "Moskova elindeki verileri ortaya koymaya hazır mı?"  sorusuna, "Mevcut durumda önemli olan, bu bilgiye sahip olmak ve onu birşeyleri ispat etmek için değil, terörle mücadelede kullanmaktır. Bu bilgi terörle mücadelede kullanılıyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin'in, "Türkiye'nin terör örgütü DAEŞ'ten petrol satın aldığı" yönündeki iddiasına ilişkin, "Böyle bir şey ispat edildiği anda bizim milletimizin asaleti şunu gerektirir, ben bu makamda durmam ama Sayın Putin'e diyorum, 'Sen o makamda durur musun?' Bu kadar açık bunu konuşuyorum. Bugün bunu buradaki bazı liderlerle de paylaştım" demişti.

Erdoğan, "Böyle bir konuyu konuşmak, sadece laf ola beri gele olmaz. İddia belgeyle ortaya sürülür. Eğer böyle bir belge varsa ortaya koysunlar, bu belgeleri görelim" ifadelerini kullanmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim ozel01 Aralık 2015 17:49

    moskof haindir hain kalacak kalleştir ahlaksızdır herşeyi yapar zalımdir herşeyi yapar ama biz müslümanız merak etme kendi kendini yakacaksın az kaldı

  • 13ler01 Aralık 2015 16:28

    putin at yalanı skym inananı palavrada chp den bir adım öndesin

  • sss01 Aralık 2015 16:01

    lan peskov çıkar belgeyi , hem suçla hemde ben bunu biliyorum bu bana yeter olmaz