BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKPSS soruşturmasında 32 tutuklama----

KPSS soruşturmasında 32 tutuklama

KPSS soruşturmasında 32 tutuklama
27 Mart 2015 - 08:18 www.finansgundem.com

KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 32 kişi tutuklandı

2010'daki KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen 62 şüpheliden 32'si tutuklandı. 30 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen şüphelilerden 32'si, "suç örgütü kurmak, yönetmek, üyesi olmak", "resmi belgede sahtecilik", "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık", "suç delillerini yok etme", "görevi kötüye kullanma" ve "yasaklanan bilgileri açıklama ve temin etme" suçlarından tutuklandı.
     
Şüphelilerden 30'u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
  
Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Yücel Erkman'ın talimatıyla 19 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyon kapsamında, şu ana kadar, hakkında yakalama kararı çıkarılan 82 kişiden 75'i gözaltına alınmıştı.
     
Şüphelilerden 6'sı emniyetten serbest bırakılırken, 69 şüpheli bugün adliyeye sevk edilmişti. Şüphelilerden 62'si tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)