BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKöşk'te 3 saatlik IŞİD toplantısı----

Köşk'te 3 saatlik IŞİD toplantısı

Köşk'te 3 saatlik IŞİD toplantısı
17 Eylül 2014 - 18:07 www.finansgundem.com

​Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Çankaya Köşkü'nde güvenlik toplantısı yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki güvenlik toplantısı saat 13.40'ta başladı.

Çankaya Köşkü'nde, bölgedeki son gelişmeler ve Türkiye'ye ilişkin güvenlik konularının ele alındığı toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.

Toplantıya, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de katıldı.

Toplantıda, IŞİD'le mücadele konusunda Türkiye'nin pozisyonu ele alındı. Genelkurmay Başkanlığı'nın tampon bölge konusunda yaptığı çalışma da zirvede ele alınan konular arasındaydı.

Tampon bölge çalışmaları kapsamında sadece Irak sınırının değil, Suriye sınırının da mercek altına alındığı belirtiliyor.

Eğer bir tampon bölge kurulursa IŞİD'in her iki ülke toprağında ele geçirdiği yerlerin Türkiye sınırına yakın noktalarında bunun oluşturulması planlanıyor.

Bu kapsamda çadır kentler, sahra hastaneleri ve yemekhaneler kurularak insani faaliyetler bu güvenli bölgelerde yürütülecek. Uçuşa yasak bölge ilan edilmesi de seçenekler arasında.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)