BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoç’ta yeni tema: Cinsiyet eşitliği----

Koç’ta yeni tema: Cinsiyet eşitliği

Koç’ta yeni tema: Cinsiyet eşitliği
28 Haziran 2015 - 06:50 www.finansgundem.com

Koç Holding'in “Ülkem İçin” projesinin 2015-2017 teması “Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” olarak açıklandı

Koç Holding, 2006’dan bu yana yürüttüğü “Ülkem İçin” projesinin 2015-2017 temasını “Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” olarak açıkladı. Projede daha önce, yerel kalkınma, ağaçlandırma, kan bağışçısı kazanım kampanyası ve engellilik sorununa odaklanılmıştı.
Grup çalışanları, yöneticileri ve bayilerinin, projenin yeni döneminde de aktif görev alacağını belirten Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, “Temenni ve iyi niyet dilinin ötesine geçip, kadın ve erkeğin eşit hak ve fırsatlara sahip olacağı bir Türkiye için daha kararlı ve çözüm odaklı adımlar atmak zorundayız. Üzerimize düşeni yapmak üzere harekete geçtik. Cinsiyet eşitsizliğinin nedenleri ve sonuçlarına dair toplumun tüm kesimlerinde farkındalık yaratmak ve bütüncül bir yaklaşımla iş kültüründe ve sosyal hayatta eşitlikçi yaklaşımlar için çalışacağız” dedi.
Koç Holding, proje için Anne Çocuk eğitim Vakfı (AÇEV), Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP Vakfı) ve Koç Üniversitesi Kadın Araştırmaları Merkezi&UNESCO ile işbirliği yaptı.

İşte hedefler...
-  Bayilere, çalışanlara ve yöneticilere yönelik seminerlerle toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık oluşturarak, bu alanda duyarlı işyeri ortamını desteklemek için ilk adımı atmak.
-  Koç Topluluğunda kadın çalışanların seviyesini ve oranını yükseltmeye yönelik uygulamaları hayata geçirmek.
-  Bayiler aracılığıyla yerelde toplumsal cinsiyet eşitliği bilincini yerleştirecek şekilde paydaşların kapasitelerini geliştirmek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)