BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKOBİ'ler için yeni destek paketi----

KOBİ'ler için yeni destek paketi

KOBİ'ler için yeni destek paketi
29 Ocak 2015 - 13:29 www.finansgundem.com

Basbakan Ahmet Davutoglu KOBI'lere kurumsallasma ve markalasma için 100 milyon liralik bir destek programi hazirladiklarini açikladi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rixos Otelde, KOSGEB Girişimcilik 2014 Ödül Töreni'nde KOBİ'ler için 5 müjde verdi.

Buna göre, KOBİ'lerin ürün bazında uluslararası arenaya açılmalarını sağlayabilmek için bugün ilk kez kurumsallaşma ve markalaşma destek programı başlatılacak. Bu destek programında, işletme başına 150 bin lira destek verilecek.

KOBİ'lere Kurumsallaşma ve Markalaşma Destek Programı başlatılacak. 100 milyon lira bütçeli programla işletme başına 150 bin TL destek verilecek.

Üç işletmenin bir araya gelerek oluşturacakları teknoloji işbirliklerine 300 bin lira geri ödemesiz, 1 milyon 200 bin lira da geri ödemeli olmak üzere 1,5 milyon lira destek verilecek.

KOBİ'lere inovasyon ve AR-GE desteklerinde yüzde 50 oranında artış yapılacak. Kadın ve engelli girişimci desteğinden şehit ve gazi yakını da yararlanacak. Destek limiti yüzde 10'dan yüzde 20'ye çıkacak.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)