BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan flaş iddia----

Kılıçdaroğlu'ndan flaş iddia

Kılıçdaroğlu'ndan flaş iddia
30 Mayıs 2014 - 11:57 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kamu-Sen ziyareti sonrasında önemli açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim turlarını sürdürüyor. Kamu-Sen ziyareti sırasında gazetelerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu Gezi olaylarının yıldönümüne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Biz kendi insanımıza karşı yüzünü gizleyip, elinde tüfekle gezen insanları istemiyoruz. Biz huzur istiyoruz. Hükümet yapıyor bu provokasyonları. Bu konuda hükümetin provokasyonlarına gelmeyin.

Bir yerde 5 kişi 500 kişi bir araya gelsinler suç değil ki. Şiddete başvururlarsa o ayrı. Şiddeti kabul etmeyiz. Ama onun dışında demokratik ülkelerde nasıl eylem yapıyorlarsa yapsınlar. Gezi eylemleri için bir araya geleceklerse gelsinler kıyamet kopmaz ki." dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önemli satır başları;

ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİYOR


301 kişi hayatını kaybetti. ‘Size yardım yapacağız’ diyorlar.  Yapacağınız yardımlar onların babalarını geri getirmez. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil. 301 kişi öldü ama Soma faciasıyla ilgili hiçbir siyasi sorumlu ortaya çıkmadı. En acı günde kendi vatandaşını tokatlayan Başbakan olur mu? Özür dilemesi gerekiyor.

GEZİ EYLEMLERİNİN YILDÖNÜMÜ

Hükümetin insanları tahrik etmek için provokasyonlara başvuracağını yurttaşlarımın bilmesini isterim. En son taziyeye giden yurttaşımızın polis kurşunu ile öldüğünü dün öğrendik. Eli silahlı yüzü maskeli insanlardan kaçının bunlar provokasyon yapıyorlar.

HÜKÜMET YAPIYOR

Biz kendi insanımıza karşı yüzünü gizleyip, elinde tüfekle gezen insanları istemiyoruz Biz huzur istiyoruz. Hükümet yapıyor bu provokasyonları. Bu konuda hükümetin provokasyonlarına gelmeyin. Hükümete çağrım şu. Gencecik çocuklarımızı TOMA’yla, biber gazlıyla dövmeyin. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onlar gösteri yapacaklarsa bırakın.  Bir yerde 5 kişi 500 kişi bir araya gelsinler suç değil ki.Şiddete başvururlarsa o ayrı. Şiddeti kabul etmeyiz. Ama onun dışında demokratik ülkelerde nasıl eylem yapıyorlarsa yapsınlar. Gezi eylemleri için bir araya geleceklerse gelsinler kıyamet kopmaz ki.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)