BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadıköy'de borsa kavgası kanlı bitti----

Kadıköy'de borsa kavgası kanlı bitti

Kadıköy'de borsa kavgası kanlı bitti
15 Eylül 2014 - 17:35 www.finansgundem.com

Kadıköy Caddebostan Bağdat Caddesi'nde bir kafe önünde silahlı kavga çıktı

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bir şahıs, silahla ateş açtığı 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de yaraladı.

3 kişi arasında borsa tartışması çıktı. İçeriği tam olarak öğrenilemeyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Halim Sonbay silahını peş peşe ateş etti. Olayda Rıfat Ekşi kolundan yaralandı, Süleyman Karslı ise göğsünden vuruldu. Süleyman Karslı yaklaşık 100 metre yürüdü  ve buraya yığıldı.

Olay, Göztepe Bağdat Caddesi Top Ağacı Sokak'ta meydana geldi. Olay yerinden kaçan silahlı saldırgan, daha sonra yol üzerinde bulunan 256 numaralı bir dükkanın önünde Süleyman Karslı'yı göğsünden vurarak yaraladı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kolundan yaralanan şahıs ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Göğsünden yaralanan kişiye ise sağlık ekipleri olay yerinde kalp masajı yaptı. Yaralı şahıs sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Silahlı saldırgan ise polis ekipleri tarafından yakalanarak, emniyete götürüldü.

Bir görgü tanığı, "Silah seslerini duyduktan sonra dışarı çıktım. Kimseyi göremeyince 'dur ne yapıyorsun' dedim. Adamı yerde kanlı olarak gördüm. Adam bana baktı. İki el sol tarafa doğru boşa ateş etti. Silahı attı, diğerini çıkardı gitti. Bir kişiyi gördüm" dedi.

Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.

1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de ağır yaralayan saldırgan polise giderek teslim oldu. Saldırgan ilk ifadesinde, vurduğu şahısların kendisine borsa yatırımları nedeniyle borcu olduğunu söyledi.
Borsagundem.com'a gelen bilgilere göre Halim Sonbay, gömlekçilik yapan yüksek işlem hacmine sahip bir borsacı. Bir kadından yüklü miktarda para aldığı iddia edilen Sonbay, son günlerde bu kişiye yakın isimler tarafından tehdit ediliyormuş. Bugün de benzer amaçla gelen kişiler arasında yaşanan tartışma sonrası olayın silahlı kavgaya dönüştüğü söyleniyor. Sonbay'ın manipülatör kardeşlerin tahtalarında yüklü işlem yaptığı kulislerde konuşuluyor.

İŞTE O ANLAR

video##1115##player
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)