BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstihbarat polisleri kayıp----

İstihbarat polisleri kayıp

İstihbarat polisleri kayıp
23 Temmuz 2014 - 19:18 www.finansgundem.com

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan'ın da arasında bulunduğu 9 istihbaratçı polis ortadan kayboldu

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'ndeki "sahte isimlerle yasadışı dinleme" operasyonu sonrası aralarında eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan'ın da arasında bulunduğu 9 istihbaratçı polis ortadan kayboldu.

İstanbul merkezli 25 ilde düzenlenen operasyonlarında aralarında dönemin emniyet müdürlerinin de bulunduğu hakkında yakalama kararı çıkan toplam 115 kişiden 106'sı gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında İstanbul Eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan'ın da arasında bulunduğu kritik 9 emniyet görevlisine ise henüz ulaşılamadı.

İŞTE O EKİP 
Kritik soruşturmalara imza atan Emniyet Müdürleri Erol Demirhan, Mehmet Yılmaz, Ahmet Öztürk, Halil Karakuzu, Emniyet Amirleri Murat Hamarat, İsmail Aslan, Ali İkli, Başkomiserler İkbal Kayaduman ve fatih tezcan adresleri ve olası tüm adreslerde bulunamadı. Emniyet, yurtdışına kaçma ihtimallerine karşı sınır kapılarında önlem aldı. Ankara'da yaşayan eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan'ın Ankara'dan İstanbul'a teslim olmaya gidiyorum diyerek ayrıldığı ancak halen teslim olmadığı belirtildi. Demirhan'ın cep telefonlarının da kapalı olduğu ifade edildi.

AVUKAT: KAÇMADILAR, YARIN GELECEKLER
22 Temmuz'da başlatılan operasyonda gözaltına alınan polislerin ifadeleri alınmaya başlandı. Gözaltındaki polislerin avukatlarından edinilen bilgiye göre ifadelerinin alınmasının Cuma akşamına kadar bitmesinin beklendiği belirtildi. 

YILMAZER EMNİYETTE İFADE VERMEYECEK
Gözaltında bulunan İstanbul'un eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in avukatı ise Hüseyin Ataol, müvekkili Yılmazer'in emniyette ifade vermeyeceğini belirtti. DHA'ya telefonla bilgi veren avukat Ataol, soruşturma kapsamında halen aranan polisler Erol Demirhan, Muhammet İkbal Kayaduman, Emniyet Amiri Ali İkli ve Ahmet Öztürk'ün kendi müvekilleri olduğunu ve firari olmadıklarını yarın emniyete getireceğini belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)