BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte CHP'nin seçimdeki oy hedefi----

İşte CHP'nin seçimdeki oy hedefi

İşte CHP'nin seçimdeki oy hedefi
02 Mart 2015 - 08:30 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2015 genel seçimlerde partisinin hedeflediği oy oranını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2015 genel seçimlerde CHP'nin hedefinin yüzde 34-35 olduğunu açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hürriyet gazetesinin başlattığı 'Liderler buluşması'nın ilk konuğu oldu.

O toplantıda bulunan Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu'nun 7 haziranda yapılacak genel seçimlere seçimlerine ilişkin açıklamalarını köşesine taşıdı. Yazar o buluşmadan çıkan notları okurlara böyle duyurdu:

HEDEFİMİZ YÜZDE 34-35

"Seçimde partiniz için nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?" diye sorduk... Kılıçdaroğlu, "Araştırmalarda yüzde 29.5 civarında görülüyor. Bizim hedefimiz yüzde 34-35..." diye yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, partisinin adaylarını önseçimle belirlediğini söyledi ve ekledi: "Bizim dışımızda önseçim yapan yok. Üyelerimizle önseçim yapıyoruz. Kontenjan sayımız kısıtlı. Önseçimin partimize bir dinamizm getireceğine inanıyorum."

Kılıçdaroğlu'nun verdiği bilgilere göre: İstanbul, Ankara ve İzmir... Bu üç kentte de hâkim gözetiminde önseçim yapılıyor. Bu üç kent için kontenjan sayısı 14. Yüzde 10'un altında oy alınan illerde önseçim yok.

SEÇİM KAMPANYASINDA EKONOMİYE AĞIRLIK VERİLECEK

Ve Kılıçdaroğlu ilk kez "resmen" açıkladı: Ünlü reklamcı Ali Taran'la anlaşmışlar. Ali Taran, "Bana hedeflerinizi anlatın ama birer cümleyi geçmesin" demiş...
Bir strateji ekibiyle de çalışmaya başlamışlar... Bu seçim için verdikleri stratejik karar şu imiş: "En büyük ağırlığı ekonomik konulara vermek."

Kılıçdaroğlu şöyle diyor: "Demokrasi, medya özgürlüğü entelektüellerin ilgi alanında, vatandaşın ilgisini çekmiyor.  Biz vaatlerimizi ekonomi alanında yoğunlaştıracağız."

YOKSULLUK BİTECEKMİŞ

Kemal Kılıçdaroğlu "Eğer iktidar olursak Türkiye, dört yılda gerçekten farklı bir ülke olacak" dedi ve ekledi: "Yoksulluğu bitireceğiz, demokrasiyi geliştireceğiz... Bambaşka bir Türkiye ortaya çıkacak. İlk yüz günde yapacaklarımız var."

SAĞA AÇILMA İYİ İŞLİYOR ANCAK...

"CHP'nin sağa açılma" olayını da sorduk Kılıçdaroğlu'na... Şunları söyledi: "Sağa açılma iyi işliyor. Ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyoruz. Genelde milletvekili olmak için geliyorlar. Oysa gönül beraberliği kurmamız lazım."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)