BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da dev terör örgütü operasyonu----

İstanbul'da dev terör örgütü operasyonu

İstanbul'da dev terör örgütü operasyonu
27 Mayıs 2015 - 07:46 www.finansgundem.com

İstanbul'da, terör örgütü MKP'ye yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi

Terör örgütü MKP'ye yönelik helikopter destekli düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin 1 Mayıs'ta emniyet güçlerine taş, sopa ve molotofkokteyli ile saldıran yüzleri maskeli kişiler oldukları bildirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü MKP'ye yönelik polis helikopterinin de desteğiyle operasyon düzenledi.

10 İLÇEDE 30 ADRESE BASKIN

Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekiplerinin de aralarında olduğu 800 polis, başta Sultangazi ve Sancaktepe olmak üzere 10 ilçede tespit edilen 30 adrese baskın yaptı. Polis ekipleri 20 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu tüfek ile bir tabanca ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin örgütsel eylemlerle 1 Mayıs'ta emniyet güçlerine taş, sopa ve molotofkokteyli ile saldıran yüzleri maskeli kişiler oldukları bildirildi.

Operasyon sırasında Sultangazi İsmet Paşa Caddesi'nde çöp ve yol kenarına bırakılan tahtaları yüzleri maskeli bir grup ateşe vererek yolu trafiğe kapatmaya çalıştı. Çevik Kuvvet ekipleri TOMA yardımıyla yanan çöpleri söndürerek, yolu tekrar trafiğe açtı.

Operasyonun sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

Operasyon sırasında Sultangazi İsmet Paşa Caddesi'nde çöp ve yol kenarına bırakılan tahtaları yüzleri maskeli bir grup ateşe vererk caddeyi trafiğe kapatmaya çalıştı. Çevik kuvvet ekipleri TOMA ile yanan çöpleri söndürerek caddeyi tekrar trafiğe açtı.

İstanbul'da, terör örgütü MKP'ye yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)