BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİş dünyası Davutoğlu'na ne dedi?----

İş dünyası Davutoğlu'na ne dedi?

İş dünyası Davutoğlu'na ne dedi?
22 Ağustos 2014 - 09:50 www.finansgundem.com

İş dünyasından Ahmet Davutoğlu’nun başbakan adaylığıyla ilgili yorumlar gelmeye başladı

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaptığı yazılı açıklamada Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti genel başkanı ve başbakan adaylığıyla ilgili olarak, "Türkiye'nin bir tacir devlet olarak yükselişinde ve ihracatçılarımızın yeni coğrafyalara açılmasında ilham veren büyük bir düşünür ve devlet adamının, ülkemizin güven ve istikrarını koruyacağına inanıyoruz. Türkiye'nin 2023 ihracat stratejisinde belirlenen hedeflere ulaşmada sayın Davutoğlu ile yakın çalışmanın gayreti içinde olacağız” dedi. 
Büyükekşi, Dışişleri Bakanlığı görevi süresince çok yakın ve verimli çalıştıkları Davutoğlu'nun, AK Parti yetkili organları tarafından genel başkanlık ve başbakanlığa aday gösterilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak ise "Davutoğlu, inanıyorum ki haftaya gerçekleşecek AK Parti Kongresi'nde genel başkan olarak seçilmesi halinde, Cumhurbaşkanımızın görevlendirmesiyle, başbakan olarak da üstün bir performans gösterecektir" dedi. Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Hasan Sert de bir açıklama yaptı. Sert, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de son 10 yılda siyasi, ekonomik ve kültürel olarak önemli çalışmalara imza atıldığını belirterek, bu çalışmalar neticesinde kazanılan başarılarla ülkenin huzuru ve kalkınmasının hedeflendiğini ve bunlara ulaşıldığını ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)