BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİranlı işadamlarından promosyon fuarına yoğun ilgi----

İranlı işadamlarından promosyon fuarına yoğun ilgi

İranlı işadamlarından promosyon fuarına yoğun ilgi
05 Eylül 2015 - 11:07 www.finansgundem.com

Avrupa’nın, Ortadoğu’nun ve Balkanların sektörel bazda en büyük 2. Fuarı olan promosyon fuarına İranlı işadamları damga vurdu.

Bu yıl 30.su düzenlenen PROMOTÜRK Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarı’na İranlı 
işadamları damga vurdu. 3-6 Eylül tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarı ikinci gününde (4 Eylül cuma) İranlı işadamları heyeti ziyaret ettiler. Avrupa’nın, Ortadoğu’nun ve Balkanlar’ın sektörel bazda en büyük 2. Fuarı olan promosyon fuarında 
konuşan PROMOTÜRK (Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler, İran’a ambargonun kalkması ihtimalinin Türkiye için bir fırsata dönüştüğünü söyledi. 
 
‘İRANLI HEYETLER 10 MİLYON DOLARLIK BAĞLANTI YAPTI’
 
Fuar katılımcılarının, İranlı işadamları heyetini karşılarında görünce şaşkınlıklarını 
gizleyemediklerini belirten Başkan Güler, “Bölgemizin en büyük fuarına İranlı işadamlarının gösterdiği ilgi bizi oldukça memnun etti. İşadamları heyetinin fuarda yapmış olduğu bağlantı miktarı 10 milyon doları aştı. İranlı heyetlerin ilgi gösterdikleri ürünler içerisinde tekstil, matbaa ve promosyon malzemeleri öne çıktı.” Dedi. 
 
‘TİCARETİMİZİN GELİŞECEĞİ KANISINDAYIZ’
 
Heyetteki işadamlarından Novin Shargh Printing Group firmasından Taghi Moghani, ise 
fuarda yaptığı açıklamada, Promotürk fuarını ziyaret etmekten dolayı duydukları mutluluğu ifade ederek şunları söyledi: “Ülkemizdeki ambargonun kalkma ihtimalinden sonra 
 
Türkiye’de yaptığımız Ar-Ge çalışmaları sonucu bugüne kadar en etkilendiğimiz çalışmalar 
içerisinde Promotürk Fuarı ilk sıralarda yer aldı. İki ülke işadamları arasında yapılan görüşmeler neticesinde ortak çalışmalar yapma kararı aldık. Bu ilişkilerin müspet sonuçlanacağını ve ticaretimizin gelişeceği kanısındayız” diye konuştu. 
 
Fuarın katılımcı firmalarından olan e-şeker firması sahibi Fırat Parto da, fuarın ilk iki günü beklediklerinin üzerinde bir ilgiyle karşılaştıklarını belirterek, “İranlı işadamlarının gösterdiği ilgi bizi oldukça memnun etti. Yaklaşan seçimlerin de etkisiyle aldığımız siparişler keyif verici” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)