BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngilizler Türkiye'yi istilaya geliyor----

İngilizler Türkiye'yi istilaya geliyor

İngilizler Türkiye'yi istilaya geliyor
23 Ağustos 2014 - 18:49 www.finansgundem.com

2 milyon kişi Türkiye'ye doğru yola çıktı!

İngiltere ve bazı İngiliz Devletler Topluluğu üyesi devletlerde uygulanan ve 26 Ağustos pazartesine denk gelen "Banka Tatili" nedeniyle milyonlarca kişi cuma akşamı itibariyle yollara döküldü. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, 2 milyon kişinin, ağustos ayının son pazartesine denk gelen tatil için Türkiye, Yunanistan ve İspanya gibi İngilizlerin gözde tatil mekanlarına akın etmesi bekleniyor. Sadece yurt dışında değil, İngiltere içinde de milyonlarca kişi yolculuk ediyor. Yetkililer uçak ve tren seferlerinde yer bulmanın imkansız hale geldiğini belirtiyor. Avrupa anakarasına geçiş için trenlerde yer bulamayanların gemi seferlerine akın ettiği ifade ediliyor. Haftasonu için sadece Heatrow Havalimanı'ndan yarım milyon kişinin İngiltere'yi terketmesi bekleniyor.
 
Banka tatilleri (Bank Holiday Weekend), 1800'lü yılların sonundan bu yana İngiltere ve İskoçya, İrlanda gibi bazı İngiliz Devletler Topluluğu üyesi ülkelerde senede birkaç defa uygulanıyor. Banka tatilleride bankalar kapalı olup milyonlarca finans kuruluşu çalışanı tatile çıkıyor.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)