BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz kanalından müthiş iddia----

İngiliz kanalından müthiş iddia

İngiliz kanalından müthiş iddia
02 Ağustos 2014 - 02:46 www.finansgundem.com

Channel 4 News, Hamas'ın kaçırdığı İsrailli subayın Savunma Bakanı Moşe Yaalon'un kuzeni olduğunu iddia etti

Gazze'deki Filistinli gruplar ile İsrail arasında ilan edilen 72 saatlik insani yardım amaçlı ateşkesin başlama saati olan 08.00'den yaklaşık iki saat sonra bozulmasının ardından hızlanan İsrail saldırılarında onlarca Filistinli öldü.  

İsrail tarafından Refah kentinin doğusuna açılan top ateşinde 50 Filistinli'nin öldürüldüğü bildirildi. Hamas tarafından kaçırılan İsrailli subayın, Savunma Bakanı Moşe Yaalon'un kuzeni olduğu iddia edildi.



SİVİLLERİN YAŞADIĞI APARTMANA NOKTA ATIŞI

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İsrail ordusu, Gazze'de insani yardım amaçlı 72 saatlik ateşkes ilanından yaklaşık iki saat sonra, Refah kentinin doğusunu top ateşine tuttu.

Reuters'a konuşan Gazze sağlık bakanlığı yetkilileri, saldırıda en az 50 Filistinli'nin öldüğünü, 220 kişinin de yaralandığını söyledi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ofisinden yapılan açıklamada, "Gazze'deki terör örgütlerinin ateşkesi alenen bozduğu" iddia edildi. İsrail basını ise silahlı kişilerin Refah'ta İsrail askerlerine ateş açtığını öne sürdü.

Kanal-10 televizyonu, İsrail'in Hamas'ı "ateşkesi ihlalle" suçlayarak, ateşkesin başlamasından üç saat sonra bunu sona erdirdiğini, BM'ye bildirdiğini duyurdu.



BİR İSRAİLLİ SUBAY REHİN


Hamas Siyasi Bürosu Üyesi Musa Ebu Merzuk, ateşkesten önce İsrailli bir subayın rehin alındığını, iki askerin de öldürüldüğünü söyledi.

Ebu Merzuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İsrailli bir subayın esir alınması ve iki askerin öldürülmesi ateşkesten önce gerçekleşti. Dolayısıyla ateşkesi ihlal etmenin bir gerekçesi bulunmuyor. İsrail ateşkesi tek taraflı bozdu, biz ateşkese bağlıyız sadece maruz kaldığımız saldırılara cevap veriyoruz" dedi.

İngiliz yayın kuruluşu Channel 4 News, İngiltere'den göç eden Yahudi bir ailenin mensubu olan 24 yaşındaki Hadar Goldin'in, İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon'un kuzeni olduğunu öne sürdü.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Keffar Saba kentinden asteğmen Goldin'in Givati Tugayı'nda görev yaptığı belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)