BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİncirlik Üssü'nde hareketli anlar----

İncirlik Üssü'nde hareketli anlar

İncirlik Üssü'nde hareketli anlar
11 Ağustos 2015 - 16:08 www.finansgundem.com

IŞİD'e karşı 60'tan fazla ülkenin yer aldığı koalisyon uçaklarına açılan İncirlik Hava Üssü'ne bugün de 4 kargo uçağı indi

Hava Kuvvetleri'ne ait 6 adet F-16'nın ve 300 kişilik askeri ekibin dün İŞİD ile mücadele kapsamında üsse gelmesinin ardından, Sarıçam ilçesi İncirlik bölgesindeki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda hareketlilik devam etti.

Sabah saatlerinde 4 kargo uçağının iniş yaptığı üste, Türk Hava Kuvvetlerine ait F-16 savaş ve tanker uçaklarının rutin hareketliliği devam etti.

İNCİRLİK'İN ÖNCELİKLİ KULLANIM AMACI...

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Sözcüsü Jeff Davis dün yaptığı açıklamada, IŞİD'e karşı operasyonlarda görev alacak savaş uçakları ve personelin İncirlik'e ulaştığını bildirmişti.

İncirlik Hava Üssü'nün Avrupa'daki askeri tesislerden biri olduğunu ve bu NATO üssünde yaklaşık 1.800 Amerikan askeri personelinin görev yaptığını dile getiren Davis, İncirlik'in öncelikli stratejik faydasının IŞİD ile mücadele olduğunu kaydetti.

KALAN 20 UÇAK DA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GELECEK

İtalya'daki Aviano Hava Üssü'nden 31. Savaşçı Kanadı, dün 6 adet F-16 ve 300 askeri personeli ile İncirlik'e ulaşmıştı. ABD filosundaki kalan yaklaşık 20 uçağın da önümüzdeki günlerde üsse gelmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)