BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİlker Aycı THY hedeflerini açıkladı----

İlker Aycı THY hedeflerini açıkladı

İlker Aycı THY hedeflerini açıkladı
28 Mayıs 2015 - 10:28 www.finansgundem.com

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yeni hedeflerini paylaştı

Dünya Yatırım Ajansları Birliği (WAIPA) ve THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY ile ilgili hedeflerini açıkladı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi mayıs ayı olağan toplantısında konuşan Aycı, THY'nin 11,5-12 milyar dolar civarında seyreden büyüklüğünü kendi dönemlerinde daha da yukarı taşıyacaklarını kaydetti.

Bugün yılda yaklaşık 56 milyon yolcu taşıyan THY'nin bu kapasitesini 2023'e kadar 2'ye katlamasını hedeflediklerini bildiren Aycı, dünyada son 12 yılda havayolları sektörü yüzde 5 büyüme kaydederken, THY'nin ortalama yüzde 15 büyüyerek, hem bütün rakamları alt üst ettiğini hem de bu dönemde karlı olmayı başardığını anlattı.

Her yıl uçuşlarına 10-15 noktayı daha ekleyerek yollarına devam edeceklerini anlatan Aycı, bugün Afrika'da 26 ülkede 44 noktaya uçtuklarını, Afrika'ya direkt olarak en çok uçan havayolu unvanı aldıklarını dile getirdi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serpil28 Mayıs 2015 23:13

    THY büyük atılımlar gerçekleştirdi. 10-15 yıl önce hayal bile edemeyeceğimiz yerlere uçuyor şimdi. Ayrıca kalitesinden de hiç ödün vermedi, aksine kendisini geliştirdi. Kim ne derse desin THY bu ülkenin yüz akıdır.