BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHüseyin Aydın kardeşini uğurladı!----

Hüseyin Aydın kardeşini uğurladı!

Hüseyin Aydın kardeşini uğurladı!
29 Ocak 2016 - 12:00 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, dün silahlı saldırı sonucu öldürülen kardeşi Hasan Aydın'ı son yolculuğuna uğurladı

Artvin’in Borçka ilçesinde dün silahlı saldırı sonucu öldürülen Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın kardeşi Hasan Aydın, son yolculuğuna uğurlandı.

Borçka ilçesinde Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına; Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, namaz öncesi cami avlusundaki kalabalığa, “Hasan kardeşim, çok iyi yürekli, temiz kalpli ve iş görmeyi seven biriydi. Sizlerin katılımınız da her şeyi anlatıyor. Topluma faydalı olan kardeşimi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ben iştirak eden ve edemeyenlere çok teşekkür ediyorum. Ölüm haktır, biz buna inanan insanlarız vedası gelmiştir. Acımızı paylaşan dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diyerek, helallik istedi.



Aydın, kılınan cenaze namazı sonrası ilçenin Yeniyol aile mezar-lığında toprağa verildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)