BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHer şeyin farkındayım fazla susmayacağım----

Her şeyin farkındayım fazla susmayacağım

Her şeyin farkındayım fazla susmayacağım
21 Ağustos 2014 - 06:50 www.finansgundem.com

Hayrünnisa Gül: Şimdi ben de susuyorum ama daha fazla susmayacağım. Asıl intifadayı ben başlatacağım

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, son günlerde yaşananlara isyan ederek “Şimdi ben de susuyorum, ama fazla susmayacağım; asıl intifadayı ben başlatacağım” dedi.

Hayrünnisa Gül, önceki akşam Çankaya Köşk’ünde verilen veda resepsiyonunda, Hürriyet Daily News Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Radikal Yazarı Murat Yetkin’e son günlerde yaşananların kendilerine çok ağır geldiğini söyleyerek şunları anlattı:

BİZİ ÇOK ÜZDÜLER

“Bizi çok üzdüler. Şimdi fotoğrafta yer almak için yarışıyorlar. İnsan kendisine zor hâkim oluyor. Bizi hiçbir şey görmüyor, bilmiyor, farkında değiliz mi sanıyorlar? Her şeyin farkındayız. Abdullah Bey kibarlığından bir şey söylemiyor. Kendisine çok yanlışlıklar, çok saygısızlıklar yapıldı. Bazı günler ben okuyup üzülmeyeyim diye gazeteleri önümden alıyordu. Ben girip hakkında yazılanları okumayayım diye, interneti kapattığı zaman oldu. Bir turnusol döneminden geçiyoruz. Herkesin ne olduğu ortaya çıkıyor. Neler yazıldığını gördük! Neler söylendiğini gördük! Bizi en çok üzen de özellikle son yılımızda bizim camiadan, dindar, Müslüman camiadan yapılan saldırılar oldu. Bu süreçte bazı yaşadıklarımızı, 28 Şubat döneminde benim başörtümün tartışıldığı günlerde bile bu kadarını görmedik. Bizi kaç yıldır tanıyorsunuz, çizgimizde bir değişiklik oldu mu? Hayır. Bir de etrafımızdakilerin geçirdiği değişime bakın. Neler yazılıyor, söyleniyor, insan inanamıyor. Ben her şeyi biliyorum. Şimdi ben de susuyorum ama fazla susmayacağım; asıl intifadayı ben başlatacağım.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)