BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP milletvekili adayı da patlamada öldü----

HDP milletvekili adayı da patlamada öldü

HDP milletvekili adayı da patlamada öldü
10 Ekim 2015 - 18:53 www.finansgundem.com

HDP istanbul 1. bölge adayı Kübra Meltem Mollaoğlu'nun Ankara'daki saldırıda hayatını kaybettiği iddia edildi...

Ankara'da 86 kişinin öldüğü 186 kişinin ise yaralandığı bombalı terör saldırısında HDP'nin 1.Bölge 16.sıra milletvekili adayı Kübra Meltem Mollaoğlu'nun da hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

Kübra Meltem Mollaoğlu'nun, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile iki gün öncesine ait seçim çalışmalarından fotoğrafları var.

ACI HABER İZMİR'E GELDİ

 ilk resmi açıklamaya göre 86 kişi hayatını kaybetti, 186 kişi de yaralandı. Terör saldırısından sonra hayatlarını kaybedenlerin kimlikleri da belirlenmeye başladı. Acı haberinin geldiği illerden birisi İzmir oldu.
 
HDP İzmir İl Başkanı Cavit Uğur, hayatını kaybedenlerden birisinin Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu üyesi mali müşavir Ayşe Deniz olduğunu söyledi. Uğur, bu bilginin kesinlik kazandığını mitinge katılan diğer üyelerinin durumlarıyla ilgili çalışmalarını da sürdürüldüğünü açıkladı.

Ankara’daki patlamada, ölenlerden 2’si İzmirli

Ankara’da, yapılacak ’Emek, Barış, Demokrasi’ mitinginin toplanma yeri tren garı önündeki 2 patlamada, hayatını kaybedenler arasında İzmir’de sendika yöneticiliği yapan Mesut Mak’ın da olduğu belirtildi.

Ankara’da bugün yapılması planlanan ’Emek, Barış, Demokrasi’ mitinginin toplanma yeri tren garı önünde peş peşe meydana gelen iki patlamada, ölen İzmirliler’in sayısı 2’ye çıktı. Tarım Orkam Sen İzmir Şubesi yönetim kurulu üyesi Mesut Mak’ın de patlamada hayatını kaybettiği örenildi. Bir kız babası Mak’ın acı haberini alan yakınları, büyük üzüntü yaşadı.

Daha önce İzmir’den HDP’li Ayşe Deniz’in de hayatını kaybettiği ifade edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)