BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHDP Genel Merkezi’ne silahlı saldırı----

HDP Genel Merkezi’ne silahlı saldırı

HDP Genel Merkezi’ne silahlı saldırı
18 Nisan 2015 - 10:38 www.finansgundem.com

Ankara’da alarm... Saldırıyı kimler yaptı? Başbakan Davutoğlu saldırıyı kınadı...

Ankara Çankaya'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Merkezi binasına sabah karşı 04.00'te silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken parti tabelasına kurşunların isabet ettiği öğrenildi. Güvenlik görevlisi polisin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada sokakta park halindeki araçlara da kurşun isabet etti.

Saldırganlar geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı. Polis saldırganların yakalanması içinde çalışmalarına devam ediyor.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER: HDP'NİN BARAJI AŞMAMASI İÇİN PROVOKASYON

HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sabah 04.00 sularında buradan geçen beyaz bir aracın üzerinden silahlarla ateş ediliyor. Bizim binada bekleyen görevli arkadaşlarımız ve binanın önündeki polisler müdahale ediyorlar. Araç uzaklaşıp gidiyor, polis civardaki güvenlik kameralarından aracın plakasını ve içindekileri tespit etmeye çalışıyor. Bu, HDP'nin barajı aşmaması için yapılan provokasyonlardır diye düşünüyoruz. Bütün bunlara karşı inadına ve ısrarla barışı, demokratik siyaseti savunmaya da kararlıyız. Saldırganlar ve onları örgütleyenlerin bilmesinde fayda var. Israrla barış, demokratik siyaset demeye devam edeceğiz" dedi.
Saldırganların birden fazla kişi olduğunu söyleyen Önder, saldırganların polis kulübesini de hedef aldığını ve polisin saldırganların arkasından bir iki el ateş ettiğini ifade etti.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU SALDIRIYI KINADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP Genel Merkezi'ne yapılan saldırya ilişkin konuştu. Davutoğlu, "Saldırıyı kınıyorum. Sorumluların yakalanması için gerekli olan her şey yapılıyor. Tüm partileri şiddete karşı ortak tavır almaya çağırıyorum" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)