BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakan Şükür maaşından vazgeçti!----

Hakan Şükür maaşından vazgeçti!

Hakan Şükür maaşından vazgeçti!
21 Kasım 2014 - 13:51 www.finansgundem.com

Bağımsız milletvekili Hakan Şükür, Ermenek meden faciası için harekete geçiti...

İstanbul bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, resmi Twitter hesabından, Türkiye'yi üzüntüye boğan Ermenek'teki maden faciasının mağdurlarına yardım eli uzattığını açıkladı. Şükür 2015 seçimlerine kadarki milletvekili maaşının Kimse Yok Mu Derneği vasıtasıyla dağıtılacağını duyurdu.

Şükür, aynı zamanda Tezcan Gökçe'nin cenaze töreninde yırtık kara lastikleriyle Türkiye'yi hüzne boğan baba Recep Gökçe ve Ayşe Gökçe'ye de yardımda bulunacağını belirterek, bu yardımları duyurma sebebinin başkalarını da hayra çağırmak olduğunu ifade etti.

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Twitter hesabından #BURADAYIZ etiketiyle yaptığı açıklamalarda, Türkiye'yi hüzne boğan ve 18 maden işçisinin su basması sonucu mahsur kaldığı Ermenek'teki maden göçüğünün mağduru olan madenci ailelerine yardım eli uzatmak istediğini belirtti.

Eğer aileler kabul ederse onlara 2015 seçimlerine kadarki milletvekili maaşlarının Kimse Yok Mu Derneği vasıtasıyla dağıtılacağını duyuran Hakan Şükür, Ermenek'te cansız bedenine ulaşılan madenci Tezcan Gökçe'nin kara lastik ayakkabısıyla yürekleri burkan babasının ve annesinin de elinden tutacağını belirtti.

Şükür,  yardımları duyurmanın geleneklerimizce yadırgandığını söyledi ancak bunu yapma sebebinin Kur'an-ı Kerim'deki Al-i İmran Suresi'ndeki "Aranızda iyiliğe, hayra çağıran topluluk bulunsun" ayetine dayandırarak, başkalarını da hayra çağırmak olduğunu ifade etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)