BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGürsel Tekin'den suikast iddialarına sert cevap----

Gürsel Tekin'den suikast iddialarına sert cevap

Gürsel Tekin'den suikast iddialarına sert cevap
20 Şubat 2015 - 21:53 www.finansgundem.com

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "8- 9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın Sümeyye Erdoğan'a suikast hazırlığı yapmakla ilgili gazetelerde çıkan haberlere sert tepki gösteren CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "8- 9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır" dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın Sümeyye Erdoğan'a suikast hazırlığı yapmakla suçlanması yönündeki soruyu şöyle yanıtladı:

"Hepsi kirliliktir, bu kirliliklerin hesabını soracağız. Hele Umut Oran gibi bildiğimiz bir kardeşimizin bu kirli işlerde olmayacağını hepimizin bilmesi lazım. 8- 9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır. Bu pis işler tuzak işler hep bunların işleri olduğu için zannediyorlar ki CHP'liler de bu işlerin içinde. CHP'liler bu işleri beceremez, CHP'liler çalma çırpma ve tuzak işleri beceremez."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)