BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGül yeni başbakanı ilan etti----

Gül yeni başbakanı ilan etti

Gül yeni başbakanı ilan etti
19 Ağustos 2014 - 23:00 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olacağı iddialarını doğruladı

Günlerdir merak edilen yeni başbakanın ismini Başbakan Erdoğan değil Cumhurbaşkanı Abdullah Gül açıkladı. "Göründüğü kadarıyla devralacak arkadaşımız Dışişleri Bakanı Ahmet Bey olacak" diye konuşan Gül, Davutoğlu'nu siyasete de devlete de kazandıran ismin de kendisi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin bitimine 9 gün kala son veda resepsiyonunu Çankaya Köşkü'nde verdi. İş, sanat, akademi, sivil toplum örgütleri ve spor dünyasından isimleri, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte ağırlayan Abdullah Gül'ün resepsiyonunda Fener Rum Patriği Bartholomeos, TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yunus Söylet, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, gazeteciler Doğan Hızlan, Vahap Munyar ve Murat Yetkin, akademisyen ve reklamcı Levent Erden gibi isimler yer aldı.

"BOMBAYI PATLATTI"

Resepsiyon sonrası gazetecilerin kendisine ilettiği soruları da cevaplayan Cumhurbaşkanı Gül, Ankara kulislerinin merakla beklediği ismi de ilk kez kendi açıkladı. Erdoğan sonrası AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olacak ismin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu söyleyen Gül,  "Göründüğü kadarıyla devralacak arkadaşımız Dışişleri Bakanı Ahmet Bey, siyasete de devlet hayatına da kazandıran benim" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)