BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGölpazarı Cezaevi'nde yangın çıktı----

Gölpazarı Cezaevi'nde yangın çıktı

Gölpazarı Cezaevi'nde yangın çıktı
02 Ağustos 2015 - 21:46 www.finansgundem.com

Bilecik'in Gölpazarı ilçesindeki Açık Ceza ve Tevkif Evi'nde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı

Gölpazarı ilçesindeki Açık Ceza İnfaz Kurumunda mahkumların kaldığı 5 katlı binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gark eden cezaevi görevlileri durumu itfaiyeye bildirdi.

Gölpazarı ve çevre belediyeler ile Orman İşletme Şefliğine ait ekipler kısa sürede yangına müdahale etti. Bu sırada binadaki mahkumlar da tahliye edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Gölpazarı Kaymakam Vekili Muhammet Salih Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahkumların kaldığı binada yangın çıktığını ve ekiplerin kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldığını söyledi.

Binada bulunan yaklaşık 470 mahkumun tahliye edildiğini bildiren Koç, "Binada maddi hasar meydana geldi. Savcılık olay yerinde yangının çıkış nedenini araştırıyor. Herhangi bir yaralanma olayı mevcut değil. Mahkumlar, Ceza İnfaz Kurumunda bulunan başka bir binaya yerleştirildi" dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)