BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGökçek'ten CHP bombası----

Gökçek'ten CHP bombası

Gökçek'ten CHP bombası
25 Nisan 2015 - 08:39 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun üst akıl tarafından 7 Haziran seçimleri için görevlendirildiğini iddia etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'yi bombaladı kuruluşundan bugüne din düşmanlığı yaptığını iddia etti. CHP'nin dünü ile bugünü arasında bir farkın bulunmadığını söyleyen Gökçek, 2015 seçimlerinde MHP'den milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ise üst akıl tarafından görevlendirildiğini ifade etti.

Melih Gökçek, Beyaz TV'de konuştu 7 Haziran seçimleri öncesi seçmeni CHP konusunda uyardı. CHP'nin başta İslam'a ve Müslümanlar olmak üzere inançlı kesime karşı aşağılayıcı ifadelerde bulunduğunu iddia eden Gökçek, CHP'nin dünü ile bugünü arasında bir farkın olmadığını söyledi. İşte Gökçek'in o sözleri;

"Sağduyulu ve alnı secdeye değen CHP'liler bunu düşünün. Bu CHP'nin bugünkü CHP'den farkı yok. Eller vicdanlara gitmeli. Bugün Ak Parti'ye , Türkiye'nin birlik beraberliğine oy vermemeyi düşünen sağduyulu insanlar, Türkiye'yi bu CHP'ye terk etmek ister misiniz? Allah aşkına, lütfen olayları kızgınlıkla heyecanla değerlendirmeyelim. Bu olayları değerlendirirken elimizi vicdanımıza koyalım.

"CAMİ MAHYASINA YAZDIRDILAR"

Yine aynı dönemde mahyalara dinle ilgisi olmayan bazı yazıların yazıldığını da dile getiren Gökçek'para biriktir, Türk yurdu, Atatürk ve var ol İnönü' gibi cümlelerin mahyalarda yer aldığın söyleyerek ilgili fotoğrafları gösterdi.

Teyyare piyangosu reklamının da yine mahyalarda yer aldığını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Amerikan askerleri için hazırlanan'welcome' yazılı mahyayı gösterdi. Gökçek “Caminin mahyasına'hoş geldin' yazıyorlar. AK Partilileri bıraktım, Milliyetçi Hareket Partilileri bıraktım. HDP içinde anlı secdeye gelen Müslümanlara soruyorum; Amerikalıyı caminin mahyasına'welcome' yazarak karşılamak ne demek?' dedi. 

Gökçek, üst akılın 7 Haziran seçimleri için koalisyon hesapları da yaptığını söyleyerek Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bu nedenle MHP'den aday yapıldığını iddia etti. İşte Gökçek'in o iddiaları;

BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN REFERANDUM

AK Parti bu seçimde anayasayı değiştirecek çoğunluğu alırsa kesinlikle başkanlık sistemine geçecek, en azından 330'u yakalarsa referanduma gidecek. Bunun için AK Parti'nin iktidara gelmemesi lazım. AK Parti iktidara gelmezse CHP, MHP VE HDP'yi iktidara getirecekler. MHP ve HDP'nin arası açık. Bir araya gelmeleri mümkün değil. HDP, MHP ve CHP'nin bir araya gelmeden koalisyon yapılması mümkün değil ama MHP'nin bütün varlığı HDP ve PKK düşmanlığı üzerine kurulu. Mantık olarak bir araya gelmeleri mümkün değil. 
 
TALİMAT VERDİLER 
 
Direkt olarak üst akıl şu talimatı verdi; Cumhurbaşkanı adaya Ekmeleddin İhsanoğlu Milliyetçi Hareket Partisi'ne girecek. Halbuki CHP'de Ekmeleddin İhsanoğlu'nu istiyordu. Şimdi MHP'den aday. Önümüzdeki günlerin Üst Akıl'ın beynelmilel güçlerin başbakanı. MHP'nin HDP'ye karşı olan tavrı belli olduğu için başbakanlığı MHP'ye verecekler. Konuşulan da şu; MHP geçmişteki HDP karşıtlığı yüzünden bu koalisyona giremez. Diyecekler ki;'Türkiye'nin şartları değişti. MHP HDP ile iktidar yaparsa PKK'yı daha iyi dizginler.' Sayın Bahçeli'bunu iddia edenin doktora görünmesi gerekir' dedi. Ben bu ifadeyi yeterli bulmuyorum. Bahçeli AK Parti'nin HDP ile işbirliği yaptığını söylüyor. Bunları söyleyen Bahçeli'nin net olarak açıklama yapması lazım;'CHP ve HDP ile koalisyon yapmak vatana ihanettir' demesi gerekir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)