Ana SayfaGündemGaziantep sınırında IŞİD hareketliliği---

Gaziantep sınırında IŞİD hareketliliği

1 / 7
Gaziantep sınırında IŞİD hareketliliği
29 Haziran 2015 - 16:47 www.finansgundem.com

Gaziantep’in Karkamış ilçesinin karşısındaki Cerablus’ta sınırın Suriye tarafına, bölgede kontrolü elinde bulunduran IŞİD militanları tarafından mayın döşenerek hendekler kazıldı. IŞİD militanlarının, sınır hattında güvenlik önlemlerini artıran Türk askerleriyle burun buruna geldiği görüldü.

Karkamış Belediye Başkanlığı binası ve Karkamış Sınır Kapısı’nın 20 metre uzağındaki Suriye tarafına kamyonetle gelen üçü kadın yedi IŞİD militanı, ilk olarak yer tespiti yaptı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ateşle Oynuyoruz29 Haziran 2015 23:32

    Dış politikada resmen hayalperest hedefler için olmadık işlere girildi.. Yazıklar olsun, muhataplarımıza bakın :( Esed i beğenmeyenler bunları çok mu beğendiniz acaba?

  • CEZA.29 Haziran 2015 19:18

    Bu ülkeyi bu hale getirenlerin şu mübarek günde ALLAH BELALARINI VERSİN.ALLAHIM olan biteni sana havale ediyoruz en kısa zamanda kötülük yapanları cezaladır YARABBİ.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

  • vatansever29 Haziran 2015 17:11

    TÜRKİYEYE ONCA İNSAN GİRDİ, BUNLARDAN İŞİDCİLERDE VARDR BUNLARIN İÇERDE YAPILNMALARIDA , ALLAH MUHAFAZA TAM TURİZM SEZONU HANGİ AKLA HİZMET İŞ YAPIYORUZ.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster