BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFU web sitesiyle farkı açıyor----

FU web sitesiyle farkı açıyor

FU web sitesiyle farkı açıyor
29 Nisan 2014 - 13:39 www.finansgundem.com

Bankalar ve finans kurumları arasındaki tapu avukat ağını oluşturan FU.com.tr'nin tasarımı yenilendi

16 banka ve 30 finans kurumunun tapu işlerini yaygın avukat ağı ile gerçekleştiren Fu’nun kurumsal vitrini www.fu.com.tr web sitesi; modern çizgiler, yenilikçi tasarım ve kullanıcı yönetimi özelliği ile yenilendi. İşlem sayısına göre sektörünün lideri FU, bu çalışmasıyla sektöründe “kullanıcı yönetimi” özelliği taşıyan ilk web sitesinin de geliştiricisi oldu.

Türkiye'nin 81 ilini kapsayan bir ağda 374 hukuk bürosu ve alanında uzman 550'nin üzerinde etkin avukat ile hizmet sunan FU, web sitesini yeniledi. Banka ve finans kurumlarına sağladığı hizmetlerin kalitesini artırmak adına teknoloji yatırımlarını da hızlandıran FU, yeni interaktif web sitesi ile sektöre yepyeni bir vizyon katmayı hedefliyor.

28 Nisan 2014 tarihinde ziyaretçilerin beğenisine sunulan yeni web sitesi; FU'nun çalışmakta olduğu banka ve kurum müşterileri için olduğu kadar, tapu işlem ve süreçleriyle ilgili bilgi almak isteyen sektör ilgililerine ve FU eko-sistemi içerisinde yer alan tüm kullanıcı ve avukatlara yönelik olarak yenilikçi bir anlayışla hazırlandı.

Fu’nun yeni web sitesi, web kullanıcıları tarafından tercih edilen tüm tarayıcıların yanı sıra, mobil dünyada kullanılan cihaz ve yazılımlar ile de uyumlu olarak geliştirildi.

Teknolojik olarak da yenilenen site; arama motoru optimizasyonu (SEO) için uygun, .Net 4.0 ile modüler ve geliştirilebilir alt yapı ile üretildi. Güvenlik açığı bulunmayacak şekilde hazırlanan sitede, her türlü içerik güncellemesi ve sayfa düzenlemesi kolaylıkla yapılabiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan FU Genel Müdürü Ertuğrul Bul; “Sektörünün kurucusu ve işlem sayısına göre lideri FU, teknoloji yatırımları ile de hizmette rakip tanımıyor. Yeni web sitemizde, içerikler güncellendi ve müşterilerin beklentilerine uygun olarak yeniden oluşturuldu. Web sitemizdeki interaktif kısım ile Avukat ağımız işlemleri çok hızlı şekilde sonuçlandıracak ve hizmet sunduğumuz kurumsal müşterilerimizin memnuniyeti daha da artacaktır.” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)