BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFlaş! Gezi Parkı fena karıştı----

Flaş! Gezi Parkı fena karıştı

Flaş! Gezi Parkı fena karıştı
02 Ocak 2015 - 12:39 www.finansgundem.com

Taksim Gezi Parkı'ndaki seyyar satıcılar ile sivil zabıta ekipleri arasında kavga çıktı

Taksim Gezi Parkı’ndaki seyyar çay arabasını kaldırmak isteyen sivil zabıta ekipleri ile seyyar satıcılar arasında saat 11.00 sıralarında kavga çıktı. Sopaların kullanıldığı kavgayı görenler durumu polise bildirdi. Kavganın büyümesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgayı ayırmakta güçlük çeken polisler de zaman zaman cop kullandı. Yüzünden kanlar akan bir kişi, polise direnince gözaltına alındı. Yere yatırılarak gözaltına alınmak istenen bir başka seyyar satıcı ise fenalık geçirdi, vatandaşların verdiği suyla sakinleştirildi. 
 
Olay yerine basın mensuplarının geldiğini gören polis ekipleri görüntü alınmasını engelledi. Bu sırada ise sivil zabıta ekipleri hızla olay yerinden uzaklaştı.
 
ZABITADAN BİZİ POLİS KURTARDI
 
Gezi Parkı’nda seyyar çaycılık yapan Orhan Tandır, "Yıllardan beri Gezi Parkı’nda seyyar çaycılık yapıyorum. 20-30 tane eli sopalı sivil zabıta ekibi geldi. Tezgahını kaldır dedi. Bize küfür etti. Daha önceden hiç uyarı yapmadan eli sopalı insanlar saldırıyor. Bunların kim oldukları belli değil. Sivil elbiseliler. Burada polis olmasa bizi öldürüyorlardı" dedi.
 
Seyyar arabası devrilen çaycı Orhan Tandır, "Bakın bugün sabahtan beri kazandığım para 3 lira. Dört tane çocuk okutuyorum ne yapayım?" diye isyan etti.
 
Vatandaşların yardımıyla seyyar arabasını kaldıran satıcı malzemelerini topladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)