BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEv hapsi yatmak istemiyor!----

Ev hapsi yatmak istemiyor!

Ev hapsi yatmak istemiyor!
11 Nisan 2014 - 13:41 www.finansgundem.com

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi, ev hapsi yerine kamu hizmeti yapacak

İtalya'da vergi kaçakçılığından suçlu bulunan eski başbakan Silvio Berlusconi ev hapsi yatmak istemiyor. Berlusconi'nin ev hapsi yerine sosyal hizmet talebi savcı tarafından olumlu karşılandı. Ancak karar İtalyanları memnun etmedi.

Vergi kaçırmaktan mahkum edilen İtalya'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi'nin, kendisine verilen 1 yıllık ev hapsi cezasını kamu hizmeti cezasına çevirme talebi savcı tarafından olumlu karşılandı.

İtalyan Başsavcı yardımcısı Antonio Lamanna, Berlusconi'nin talebi olan denetimli serbestlik kapsamında sosyal hizmet yapma cezası üzerinde olumlu görüş belirtti.

Mahkeme başkanı Pasquale Nobile De Santis'in, kararı 5 ile 10 gün içinde açıklaması bekleniyor.Haberin devamı ↓
reklamYaşının 77 olması sebebiyle hapse girmeyecek olan eski Başbakan Berlusconi, geçen yıl Ağustos ayında bu davadan aldığı 4 yıllık hapis cezası Yargıtay tarafından onanmıştı. Berlusconi'nin cezası bir af yasası kapsamında 1 yıla düşmüş ve yasalar gereği geçtiği senatodaki azil oylamasını kaybedince, senatörlükten de azledilmişti. Berlusconi 2 yıl boyunca siyaset de yapamayacak.

TARAFTARLARI DESTEK VERDİ 

Duruşma Milano'da devam ederken, bir grup Berlusconi taraftarı ise, Milano yakınlarındaki Arcore kasabasındaki evinin önünde toplanarak İtalyan siyasetinin son 20 senesinde en uzun süre başbakanlık yapan liderlerine destek verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)