BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın toplantısında dikkat çeken ayrıntı----

Erdoğan'ın toplantısında dikkat çeken ayrıntı

Erdoğan'ın toplantısında dikkat çeken ayrıntı
14 Haziran 2013 - 10:32 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gezi Parkı ile ilgili bazı sanatçılar ile görüştü bu toplantıda bir ayrıntı gözlerden kaçmadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gezi Parkı ile ilgili bazı sanatçılar ve Taksim Dayanışma'dan bazı isimlerin olduğu toplam 16 kişinin bulunduğu ikinci heyetle görüştü. Görüşme boyunca Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın Ipad ile not aldığı görüldü.
Dün akşam 23:30'da başlayan görüşme yaklaşık 3,5 saat sürdü. Görüşmelere 8 sanatçının yanı sıra Taksim Dayanışma üyeleri katıldı. Resmi Konut'taki görüşmede dev bir ekran kuruldu. Taksim Yayalaştırma Projesi'yle ilgili planlar dikkat çekti.
IPAD İLE NOTLAR ALDI
Başbakan Erdoğan'ın yanında ise Başbakanlık Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın ve Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan vardı.
Bakanların kalemle not almasına karşılık, görüşmede cep telefonunu masaya koyan tek kişi olan Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın Ipad ile sürekli notlar alması dikkat çekti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)