BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı derinden yaralayan soru----

Erdoğan'ı derinden yaralayan soru

Erdoğan'ı derinden yaralayan soru
28 Mayıs 2015 - 20:29 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray Kent Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da kent meydanında halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan "1+8+4 bu formülü daha önce gördük. Bu imam hatipleri kapatacağız demekti." dedi.

Erdoğan, "Ben imam hatip mezunuyum. Ben 4 çocuğumun 4'ü de imam hatip mezunu. Bu ülkede kızlarım okuyamadı. Oğlum okuyamadı. Gittiler yurtdışında okudular. Bana devlet başkanları, Amerika'da yetkililer ne dediler biliyor musunuz? 'Siz kızlarınızı neden buraya gönderdiniz?' E başörtülü olarak Türkiye'de okuyamadılar onun için dedim şaşırdı. "Ya siz Müslaman değil misiniz?" dedi, "Evet Müslümanız" dedim. Orada hançer saplandı böğrüme." şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Hiçbir makamın önünde eğilmedik eğilmeyeceğiz, dik duracağız dikleşmeyeceğiz. Biz 12 yıl boyunca hep gönüller yapmanın ihya etmenin gayretinde olduk. Biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. 12 yıl boyunca Aksaray'a yaptığımız hizmetlerin toplamı 4,5 katrilyon. Aksaray'a 400 yataklı devlet hastanesi kazandırıyoruz. 2023'te daha gelişmiş daha müreffeh bir Aksaray olacak biz eserlerimizle konuşuyoruz. 
Biz Selçuklu torunuyuz, Osmanlı torunuyuz. Gereği neyse onu yaptık.

Diyanet İşleri Kürtçe mealli Kur'an-ı Kerim'i 10 bin adet bastırdı ve dağıttı. Bizim için ne siyasi Kürtçülük ne de siyasi Türkçülük yapan doğru yoldadır. 

"1+8+4 BU FORMÜLÜ DAHA ÖNCE GÖRDÜK"
Ana muhalefetin başındaki "imam hatipleri kapatacağız" dedi. Fakat Kayseri'ye gitti, dedi ki; Ben böyle bir şey demedim. Halbuki seçim beyannamesinde var. 1+8+4 bu formülü daha önce gördük. Bu imam hatipleri kapatacağız demektir. Çünkü geçmişte bunlar bunu yaptı. Orta kısmı kapattılar, 600 bin öğrenci vardı o zaman, 60 bine düştü. 60 bindeyken biz orta kısımları açınca öğrenci sayısı 1 milyona çıktı. Bunları rahatsız eden bu. Anne-baba demek ki evladını imam hatiplere göndermek istiyor. Niye rahatsız oluyorsun?

"ORADA HANÇER SAPLANDI BÖĞRÜME" 
Ben imam hatip mezunuyum. Ben 4 çocuğumun 4'ü de imam hatip mezunu. Bu ülkede kızlarım okuyamadı. Oğlum okuyamadı. Gittiler yurtdışında okudular. Bana devlet başkanları, Amerika'da yetkililer ne dediler biliyor musunuz? "Siz kızlarınızı neden buraya gönderdiniz?" 

"E başörtülü olarak Türkiye'de okuyamadılar onun için" dedim şaşırdı. "Ya siz Müslaman değil misiniz?" dedi, "Evet Müslümanız" dedim. Orada hançer saplandı böğrüme. Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya, böyle oldu. 
Milli manevi değerlerine sahip bir nesil bekliyoruz sizlerden. Ben milletimin ferasetine basiretine inanıyorum ve güveniyorum.  

Devlet işçisine memuruna borçlanır mı? Onlar borçlandı biz ödedik. 
İmam öyle bir şeydir ki tekeden bile süt çıkarır, öncelikle inanacaksın. 

Bunlar milleti cahil yerine koymaya alışmışlar artık bunları millete yutturamayacaklar.  

7 Haziran'da eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında tercih yapılacak.  

Biz, dağlardakinin verdiği mesajlarla hareket eden bir demokrasiyi tanımıyoruz. Şimdi çıkmış dağdan birileri konuşuyor. Aman Yarabbi, İmralı İslamı çok iyi bilirmiş. Ya, bunlar ateist, bunlar Zerdüşt.

Yasin Börü'yü şehit edenlerin demokrasiden söz etmesi mümkün mü? Nerede kan varsa orada bunlar var.

Bunların tek gayesi 2023 hedefine ilerleyen Türkiye'yi rayından çıkartmak.

27 Mayıs'ta kurulan düzenin defteri 7 Haziran'da dürülecek. Eski Türkiye ile Yeni Türkiye arasında tercih yapılacak. 

99'da kaçıp gitti. Hocaefendi niye kaçtın? İmam minberi bırakır mı? Bunlar kaçacak biz kovalayacağız.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)