BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nu şok eden hareket----

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nu şok eden hareket

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nu şok eden hareket
17 Aralık 2014 - 23:58 www.finansgundem.com

Şeb-i Arus'ta Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu tokalaştı ve bir süre sohbet etti. Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'na uzaktan selam vermekle yetindi

Şeb-i Arus'ta bir araya gelen liderler Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu tokalaştı ve bir süre sohbet etti. Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'na uzaktan selam vermekle yetindi.

Mevlana'yı anmak için düzenlen ve 17 Aralık günü 'Sevgi ve Hoşgörü Yürüyüşü' ile başlayan 'Mevlana'nın 741'inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'nin finali Şeb-i Arus (Mevlana'nın, Allah'a kavuşma günü olarak düşündüğü ve düğün gecesi olarak adlandırdığı gece) törenleriyle gerçekleşti.

Törenin yapıldığı 10 bin kişilik Büyükşehir Belediyesi spor ve Kongre Merkezi salonuna ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ardından Çad Başbakanı Kalzeubet Pahimi Deubet geldi. Başkan Davutoğlu ise eşi Sare Davutoğlu ile birlikte salona geldi. Kılıçdaroğlu da Davutoğlu ile selamlaşmak için ayağa kalktı. Salona giren Davutoğlu, Çad Başbakanı Deubet ile tokalaştı, ancak aynı sıradaki Kılıçdaroğlu ile aralarında mesafe olunca korumalardan da fark edemeyip yerine oturdu. Yerine oturduktan kısa bir süre sonra Kılıçdaroğlu'nu fark eden Davutoğlu, kalkıp Kılıçdaroğlu'nun yanına gidip selamlaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte solana en son gelen davetli oldu. Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Çad Başbakanı Deubet ile tokalaşarak selamlaştı. Kılıçdaroğlu da Erdoğan ile selamlaşmak için ayağa kalktı. Ancak aralarında mesafe bulunması nedeniyle Erdoğan, elini havaya kaldırarak Kılıçdaroğlu'na selamladı. Kılıçdaroğlu da kafasını sallayarak selam verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)