BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan İsrail askerlerine sert çıkış----

Erdoğan'dan İsrail askerlerine sert çıkış

Erdoğan'dan İsrail askerlerine sert çıkış
25 Temmuz 2014 - 22:54 www.finansgundem.com

Başbakan Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Haliç Kongre Sarayı'nda düzenlenen TÜMSİAD iftarında konuştu

Başbakan Tayyip Erdoğan bu akşam katıldığı iftar yemeğinde İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını sert bir şekilde tepki gösterdi.

Erdoğan, "Mescid-i Aksa'ya ayaklarında o kirli, pis postallarıyla giren İsrail askerleri bilsinler ki bir yanlışın içindeler. Onlar bizim mabetlerimize, ibadethanelerimize bu ahlaksızlığı, edepsizliği, alçaklığı yaparlar ama biz onların sinagoglarına, onların kiliselerine karşı asla bu edepsizliğin içinde olmadık, olmayacağız" dedi. 

Erdoğan şunları söyledi;

"Bizde ırkçılık olmaz, bizde soykırım olmaz, bizde farklı dinlere, inançlara tahammülsüzlük olmaz, milletimizin ve ülkemizin tarihinde antisemitizm hiç olmadı, bugün de yok, yarın da olmayacak."

"Şımarıklığı zirve yapmış bir terör devletiyle karşı karşıyayız. Bizim bunu dile getirmemizden rahatsız oluyorlar. İstiyorlar ki Türkiye de susssun. Türkiye de konuşmasın. Türkiye de bu şımarıklığa boyun eğsin."

"Darbe yaptılar. Sayın Mursi'yi oradan kanlı bir şekilde uzaklaştırdılar. Mursi'nin ilk icraatlarından biri Refah sınır kapısını açmaktı, darbecilerin ilk yaptıkları ise kapatmak oldu. Türkiye'yi de susturamayınca Mısır'ı susturdular. Hani Sisi Müslümandı, sen nasıl Müslümansın?."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)