BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan çok önemli açıklamalar----

Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar

Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar
03 Temmuz 2015 - 23:16 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay'ın iftar programında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeşilay iftarında konuştu. "Türkiye’nin hükümet meselesi ile karşı karşıya kalmasını asla arzu etmezdim." diyen Erdoğan, "Hükümetin kurulamaması halinde yapılacak işlemlerde tarafımdan adım adım hayata geçirilecektir." diye konuştu.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

"ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDIM AMA..."
"Bir Müslümanın ne alkolle, ne uyuşturucu ile ne de sigara ile işi yoktur olamaz. Bakıyorsun hoca koskoca profesör sigara alkol bunları hepsini götürüyor. Sonra kendini savunuyor. Sonra başkası yapınca ‘bunları yapmamalısın’ diyor. Ben medya ile bu konuda çok savaş verdim. Ben bu konuda bazı programlarda açık net tavrımı ortaya koyduğumda çok eleştirilere maruz kaldım ama bu mücadelem devam edecek.

Bu konuda bazı programlarda açık ve net tavrımı ortaya koyduğumda, çok eleştirilere maruz kaldım. Bu mücadelem devam edecek. Tüm bunlara rağmen inadına bir mücadele var.

KOALİSYON KONUSU
Meclis'te çoğunluğa sahip bir hükümetin en kısa sürede kurulması temennimdir. Tüm siyasi partilerimizi bu konuda sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum. Türkiye'nin önünde çok ciddi sorunlar, alınması gereken çok önemli kararlar var. Bu yükün altından kalkabilecek güç, dirayet ve kararlılıkla bir hükümet kurulması arzusundayım. Azınlık hükümetinin böyle bir imkana sahip olamayacağına inanıyorum. Aynı şekilde gündemimizdeki kritik meselelerde asgari bir anlayış birliği sağlayamamış partilerin kuracağı hükümetin de ihtiyacımız olan çözümleri üretemeyeceği kanaatindeyim.

Hükümetin kurulamaması halinde yapılacak işlemlerde tarafımdan adım adım hayata geçirilecektir. 

Dünyada ve bölgemizde gerçekten hayati gelişmelerin yaşandığı bir dönemde, Türkiye'nin hükümet meselesiyle uğraşmak zorunda kalmasını asla arzu etmezdim ama şartlar ülkemizi bu noktaya getirdi. İnşallah bu dönemi de en kısa sürede ve en hayırlı şekilde geride bırakacağız.

Milletimiz 7 Haziran’da görüşünü ortaya koydu.

Eğer parlamento çözemiyorsa çözecek olan milletimizin ta kendisidir. Kimse milletimizden korkmasın çekinmesin.

Yaşanan her gelişme bizim tespitlerimizin doğruluğunu teyit ediyor.  Bu konudaki tekliflerimiz sağduyulu bir şekilde değerlendirilir umarım.

"MISIR'IN CUMHURBAŞKANI MURSİ'DİR"
Ve ellerimi kaldırarak; Yarab bizleri Ramaza'na kavuşturduğun gibi Ramazan Bayramı'na da kavuştur diye niyaz ediyorum. Ben Mısır'daki darbeci zatı eleştirince bana bir çok yerden tepkiler geldi. Eğer ben halkın iradesine ve demokrasiye inandıysam; halkın iradesini yok sayanlara karşı mücadelem devam edecektir. Halkın iradesini yok sayanlara karşı mücadelem devam edecek. Benim nezdimde Mısır'ın cumhurbaşkanı Mursi'dir. Yanında Savunma Bakanlığı yapan general onu darbeyle indirmiştir.

YEŞİLAY'A DESTEK
Özellikle son başbakanı olduğum hükümet döneminde Yeşilay ve Kızılay’ın uluslararası camiada önemli bir yerde olabilmesi için çabalar harcandı."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)