BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Çanakkale'ye özel klip----

Erdoğan'dan Çanakkale'ye özel klip

Erdoğan'dan Çanakkale'ye özel klip
21 Nisan 2015 - 09:04 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale klibinde şiir okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıllar sonra bir kez daha şiir okudu. Seçim meydanlarında okuduğu şiirlerle gönülleri fetheden Erdoğan bu kez Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü için mikrofon başına geçti. Arif Nihat Asya'nın Dua adlı şiiriyle başlayan klibin son bölümünde ise Mustafa Kemal Atatürk bulunuyor.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla tanıtım filmi hazırlandı. Çanakkale Şehitler Anıtı'nın görüntüsü ve "Sen hiç şühedanın sesini duydun mu" sorusuyla başlayan görüntülerde, Çanakkale Savaşı'nı temsilen cephedeki askerlerin tekmil seslerine yer verildi.

ERDOĞAN BİR KEZ DAHA ŞİİR OKUDU
 
Çanakkale Savaşı ve zaferin yeniden canlandırıldığı “Yüz Yıllık Destan" isimli kısa filmde Erdoğan da Arif Nihat Asya'nın “Dua" şiirini okuyor. Tüm televizyonlarda aynı anda ekrana gelen filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Çanakkale şehitliğinde dua ederken çekilmiş görüntüleri de kullanıldı.

Düşman işgaline karşı Türkiye'nin dört bir tarafından Çanakkale'ye gelen askerlerin cephe görüntülerinin canlandırıldığı filmde, savaşın seyrini değiştiren ve tamamı şehit düşen 57. Alay'ın sabah namazı sonrası Anzakları karşılama anları da yer alıyor.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK FİNALDE
 
Cumhurbaşkanlığının hazırladığı filmin finalinde ekrana, Osmanlı ordusunu Çanakkale'de Anafartalar Grup Komutanı olarak yöneten Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi geliyor ve askerlerin “emret komutanım" tekmilleri duyuluyor.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Musu21 Nisan 2015 09:35

    Dini , milli değerleri bu kadar kullanan olmamıştır.

  • DÜNYA21 Nisan 2015 09:17

    Seçim insanlara neler yaptırıyor söylediklerini ne çabuk unuttun ASKERLİK YAN GELİP YATMA DEĞİLDİR DİYORDUN şimdi ne oldu gene paralel yapı sorunlu olmasın ben değil paralel yapı dedi dersiniz